1940 Brude frisyrer

1940 Brude frisyrer


1940 var en tid med mote enkelhet, i lys av andre verdenskrig og amerikanerne kutte tilbake på grunn av rasjonering til beste for soldater kjemper i utlandet. I tillegg ble mange produkter avskåret av krigsinnsatsen. Bryllup på den tiden var enkelt og så var de frisyrer av bruden. Både opp og ned frisyrer var opsjoner som en del av bryllupet dagen skjønnhet ritual for bruden.

Soft Curls

Løse krøller slitt hengende ned var en populær bryllup frisyre for bruder. Dette frisyre også kopiert noen av de berømte skuespillere på den tiden, inkludert Veronica Lake. Brides ville bruke store varme eller kalde valser, holde rullene i lang nok til å skape en bølget utseende. Etter å ha fjernet curlers, ville kvinner bruker en kam eller fingrene for å posisjonere krøllene og lage lange myke hengende bølger.

De fleste bruder vil ha et bryllup lue eller en lue med en liten slør foran som en del av sin frisyre og bryllup ensemble.

Pompadour

Den Pompadour er en kombinasjon av en høy veldreide smell i fronten og en lav hestehale i ryggen. Brides ville backcomb de fremre deler eller smell av håret og bruke en stiv børste for å skape swooped-back smell. Brides ville skyve en Bobby pin på toppen av hodet for å holde luggen på plass. Resten av håret i ryggen ville bli feid inn i en lav hestehale.

chignon

Den chignon er en bun frisyre som fant sine røtter fra Frankrike. Falsk er updos som var populære for mer formelle anledninger, inkludert bryllup i 1940. Den chignon krever bruden å samle alt håret i en lav hestehale i bunnen av halsen. Håret er vridd i en hestehale i en spiral inntil håret er viklet inn i en bolle. Bruk Bobby pins å sikre bun på plass, men skyver Bobby pinner under bun å skjule hver enkelt.

Bob

En annen populær ned frisyre for bruder i 1940 var en enkel bob. Brides med rett eller krøllete hår ville ha full smell kuttet. Lengden av resten av håret var lik hele veien rundt hodene (på hver side og på baksiden). Brides ville bære denne frisyre med eller uten lue eller slør.