10 Morsomme måter å si Jeg elsker deg

April 23 by admin

10 Morsomme måter å si Jeg elsker deg


Som alle som noen gang sa dem vet, disse tre enkle ord er ikke så enkelt. Uttalelsen "Jeg elsker deg" har ulike betydninger avhengig av hvordan du sier det, og hva sammenhengen er. Det er den forførende "Jeg elsker deg" hvisket i øret, den overstrømmende "Jeg elsker deg" ropte over et stort havområde eller fra toppen av et fjell. Så er det daglige "Jeg elsker deg" som er en avskjed eller en hilsen mellom elskere. Det finnes også måter å si "Jeg elsker deg" som bruker humor og fantasi for å uttrykke hengivenhet.

Overdrivelse

Å si "Jeg elsker deg" gir seg til overdrivelse, som i slike erklæringer som "jeg elsker deg" til slutten av tid. " Slike hyberbole lett kan tilpasses for humoristiske formål. Noen eksempler kan være: "Jeg vil elske deg helt til solen omslutter jorden i radioaktive flammer", "Min kjærlighet for deg er så stor som Jabba the Hut etter Downing en Wookie burger" eller "Jeg elsket deg selv før jeg visste deg fordi min karmisk skjebne var helt stalking deg. "

film Referanser

Kjærlighetserklæringer fra favorittfilmer kan pleasingly lånt. En mulighet er å omskrive klimaks tale fra «When Harry Met Sally," ved hjelp av Billy Crystal deadpan levering, med erstatninger som passer for ditt forhold. For eksempel kan du si: «Jeg elsker at du alltid ta 10 minutter på Starbucks for å bestille den perfekte venti vanilje frappuccino. Jeg elsker at du eier den 1979 Kenner Vintage Millennium Falcon og at du en gang la meg ta på den. Jeg elsker det faktum at du liker dukker mine kviser og at hvis jeg noen gang tisset meg selv du ville tisse selv bare for å få meg til å føle seg bedre. " Science fiction gir også mange mulige referanser, som i "jeg vil elske deg til jeg blir assimilert inn i Borg, og da vil vi være bare venner".

animal Passions

Humoristiske kjærlighetserklæringer lett kan suppleres med dyre referanser. For eksempel kan du fortelle din kjære, "En flokk av baby kenguruer ikke elsker å sprette så mye som jeg elsker deg", "Loving du føles så varm og fuzzy som en hule av dvale bjørn" eller, hvis forholdet kunne beskrives som en såkalt cougar dynamisk (eldre kvinne, yngre mann), "jeg ville bekjempe en pakke med sinte gnuer å holde min lille unge ved min side."

Extreme Motsetninger

En av paradokser kjærlighet er slik det kan føles som noe som må unngås, som en sykdom. Dette er ofte gjenspeiles i språket som brukes for å uttrykke kjærlighet. Humoristiske uttalelser av denne typen kan inkludere: "Jeg fanget du liker en kald og har vært nysing helt siden" eller "Vår kjærlighet er som chili peppers og sjokolade -. Søt, krydret og sprø bra"


Related Posts


Måter å si Jeg elsker deg

Måter å si Jeg elsker deg

Det er mange forskjellige måter å si "Jeg elsker deg", fra faktisk si ordene til å vise følelser og å gjøre ting for din partner eller ektefelle. Når du forlater hverandre for dagen, bør du alltid verbalisere din kjærlighet til hverandre, selv o
Subtile måter å si Jeg elsker deg

Subtile måter å si Jeg elsker deg

Det er viktig å minne din partner med ord som du elsker ham minst en gang hver dag, men hva kan du gjøre for å vise din kjærlighet til ham med handlinger? Selv om det kan være unik for hvert par, er det et par ting alle kan gjøre for deres partner so
Cute måter å si Jeg elsker deg gjennom gaver

Cute måter å si Jeg elsker deg gjennom gaver

Du trenger ikke en forseggjort eller kostbar gave å uttrykke din takknemlighet og kjærlighet til en venn eller elsket én. Du har flere rimelige alternativer for minneverdige og meningsfulle gaver mottakeren vil huske i lang tid. Besøke noen lokale ku
Hvordan å si (og uttale) Jeg elsker deg på 10 forskjellige språk

Hvordan å si (og uttale) Jeg elsker deg på 10 forskjellige språk

Uttrykket "Jeg elsker deg" er en av de mest populære tre ord setninger i det engelske språket. Enten det er første gang eller den tusende gang, sier jeg elsker deg er en veldig spesiell og meningsfull ting. Det kan være tider, men når du ønsker
Hvordan å si Jeg elsker deg til en Troubled Kid

Hvordan å si Jeg elsker deg til en Troubled Kid

Få ting er så viktig som å oppdra et barn. Når et barn blir skuffet, bekymret, opprørt, urolig, har en dårlig dag eller et dårlig år - hvordan du reagerer spiller ingen rolle. Du kan fortelle et barn hva de skal gjøre, men du kan ikke tvinge ham. Ins
Måter å si unnskyld og Jeg elsker deg

Måter å si unnskyld og Jeg elsker deg

Et sunt forhold krever mer enn bare å si "jeg elsker deg" og "Jeg beklager." Det tar viser hverandre i ikke-verbale måter, også. Ta deg tid til å gjøre ting for hverandre og vise omsorg er ofte en mer effektiv måte å kommunisere kjærli
Hvordan å si Jeg elsker deg på forskjellige måter

Hvordan å si Jeg elsker deg på forskjellige måter

Har du lyst til å uttrykke hvor mye du elsker noen, på annen måte enn bare å si "jeg elsker deg"? Selv om det er hyggelig å høre disse ordene, noen ganger for å vise kjærlighet er en mer dyptfølt måte å uttrykke hvor mye du elsker en person. Hve
Hvordan unngå å si Jeg elsker deg

Hvordan unngå å si Jeg elsker deg

Utsiktene til å si "jeg elsker deg" kan streiken terror i hjertene til både menn og kvinner. Enten du ønsker å unngå å si de tre illevarslende ordene fra frykt for forpliktelse eller frykt for avvisning, er frastøting like sterk og krever en god
Hvordan å si Jeg elsker deg uten å si noe

Hvordan å si Jeg elsker deg uten å si noe

Relasjoner vare lenger når man viser kjærlighet til hverandre ofte. Ordet "Jeg elsker deg" er så kraftig at par bindingen sterkere når disse ordene er uttrykt helhjertet til din kjærlighet. Her er noen tips om hvordan du kan si jeg elsker deg ut
Hvordan lage en Involverer Man Si Jeg elsker deg

Hvordan lage en Involverer Man Si Jeg elsker deg

Hvis du søker en genuint motivert "Jeg elsker deg", kan du fortsette å vente i noen tid, uavhengig av din innsats. Dette betyr ikke at din mann ikke elsker deg. Det betyr bare at han kan vise deg på andre måter eller ved å si det indirekte. Noen
Slik kreativt fortelle noen "Jeg elsker deg"

Slik kreativt fortelle noen "Jeg elsker deg"

Med åtte bokstaver og tre enkle ord, setningen "Jeg elsker deg" pakker en kraftig trøkk. Men når du sier det til noen du er forelsket i, noen ganger følelser bare ikke synes meningsfylt nok. Vurdere disse kreative måter å legge til emosjonell in