10 Morsomme måter å si Jeg elsker deg

10 Morsomme måter å si Jeg elsker deg


Som alle som noen gang sa dem vet, disse tre enkle ord er ikke så enkelt. Uttalelsen "Jeg elsker deg" har ulike betydninger avhengig av hvordan du sier det, og hva sammenhengen er. Det er den forførende "Jeg elsker deg" hvisket i øret, den overstrømmende "Jeg elsker deg" ropte over et stort havområde eller fra toppen av et fjell. Så er det daglige "Jeg elsker deg" som er en avskjed eller en hilsen mellom elskere. Det finnes også måter å si "Jeg elsker deg" som bruker humor og fantasi for å uttrykke hengivenhet.

Overdrivelse

Å si "Jeg elsker deg" gir seg til overdrivelse, som i slike erklæringer som "jeg elsker deg" til slutten av tid. " Slike hyberbole lett kan tilpasses for humoristiske formål. Noen eksempler kan være: "Jeg vil elske deg helt til solen omslutter jorden i radioaktive flammer", "Min kjærlighet for deg er så stor som Jabba the Hut etter Downing en Wookie burger" eller "Jeg elsket deg selv før jeg visste deg fordi min karmisk skjebne var helt stalking deg. "

film Referanser

Kjærlighetserklæringer fra favorittfilmer kan pleasingly lånt. En mulighet er å omskrive klimaks tale fra «When Harry Met Sally," ved hjelp av Billy Crystal deadpan levering, med erstatninger som passer for ditt forhold. For eksempel kan du si: «Jeg elsker at du alltid ta 10 minutter på Starbucks for å bestille den perfekte venti vanilje frappuccino. Jeg elsker at du eier den 1979 Kenner Vintage Millennium Falcon og at du en gang la meg ta på den. Jeg elsker det faktum at du liker dukker mine kviser og at hvis jeg noen gang tisset meg selv du ville tisse selv bare for å få meg til å føle seg bedre. " Science fiction gir også mange mulige referanser, som i "jeg vil elske deg til jeg blir assimilert inn i Borg, og da vil vi være bare venner".

animal Passions

Humoristiske kjærlighetserklæringer lett kan suppleres med dyre referanser. For eksempel kan du fortelle din kjære, "En flokk av baby kenguruer ikke elsker å sprette så mye som jeg elsker deg", "Loving du føles så varm og fuzzy som en hule av dvale bjørn" eller, hvis forholdet kunne beskrives som en såkalt cougar dynamisk (eldre kvinne, yngre mann), "jeg ville bekjempe en pakke med sinte gnuer å holde min lille unge ved min side."

Extreme Motsetninger

En av paradokser kjærlighet er slik det kan føles som noe som må unngås, som en sykdom. Dette er ofte gjenspeiles i språket som brukes for å uttrykke kjærlighet. Humoristiske uttalelser av denne typen kan inkludere: "Jeg fanget du liker en kald og har vært nysing helt siden" eller "Vår kjærlighet er som chili peppers og sjokolade -. Søt, krydret og sprø bra"