1800-tallet Wedding Cakes

1800-tallet Wedding Cakes


Moderne bryllupskake tradisjoner har sin opprinnelse fra siste del av 1800-tallet, som også er kjent som viktoriatiden. Hver del av bryllupskaken har betydning. Fra ingrediensene som brukes til å lage kaken til fargen på kaken, på 1800-tallet bryllup kaker bygget fundamentet for århundrer med bryllup kaker som kom etter dem. I sannhet, bryllupskake for første gang dukket opp i 1800, med sin forgjenger blir kaken.

tidlig på 1800-tallet

På begynnelsen av 1800-tallet, den tradisjonelle bryllupskaken var faktisk et bryllup kake. Innholdet i kaken var kjøtt i stedet for sukkerholdige søtsaker slik vi kjenner den kaken i dag. Kjøttet kaken ble servert som et bryllup måltid i stedet for en dessert eller søt godbit for å feire bryllupet. Tradisjonelt paier ble bare funnet på bryllup av de rike. Bakeren av kjøtt kaken bakt en gullring i kaken. Som bryllupet kaken ble servert til gjester, ble kvinnen som fant ringen i hennes del av kaken antatt å være den neste til å gifte seg.

Kake

Bryllupskaken erstattet paier på slutten av 1800-tallet. Tradisjonen fortsatte å være en av de rike. Kakene var enkle, runde, ett-lags kreasjoner. Glasur var også en enkel hvit glasur å fullbyrde toppen av kaken. Den viktigste ingrediensen av bryllupskaken på dette tidspunktet var plommer, så det var en plomme kake i stedet for en hvit, gul eller sjokoladekake som vi først og fremst ser i dag.

Farge

Bryllupet kaker av 1800-tallet satt fargestandardene for resten av tiden og epoker som skulle komme senere. Hvit av kaken under viktoriatiden sto for renhet. De tidligste kakene var rett og slett hvit i fargen ut av nødvendighet, fordi å lage hvit frosting, trenger du raffinert sukker. Raffinert sukker i de tidlige dager var bare tilgjengelig for de rike, så den hvite symbolisert rikdom snarere enn renhet. Fargen tradisjon trappet opp i løpet av viktoriatiden, som er når bryllupskaken tok av som et bryllup tradisjon som oppsto i midt-og lavere klasse familie bryllup samt velstående seg.

toppers

Kake toppers i begynnelsen av 1800-tallet hadde ikke bruden og brudgommen figurer stående på toppen av kaken. Flower og vaser laget av tyggegummi lim eller dukker laget av bisque eller sammensetning ingrediensene var mer vanlig. Britiske kakene ble ofte toppet med Posies eller spray av blomster fra midten av 1800-tallet til slutten av 1800-tallet.