1800-Themed Bursdagsfeiring

1800-Themed Bursdagsfeiring


En 1800-tallet tema fest er en unik måte å feire en bursdag, spesielt hvis den personen som har bursdag er en historie buff. Viktige hensyn bør gjøres om mat, musikk og aktiviteter for å gjøre partiet så autentisk som mulig. Ber gjestene å ankomme i historisk korrekte drakter legger til festlig atmosfære også.

Mat

På 1800-tallet, folk spiste den største måltid midt på dagen, og hadde et lett måltid tidlig på kvelden. Middagsmåltidet ble kalt middag, og kveldsmåltid ble kalt te. En typisk middag meny inkludert to kjøtt, suppe og grønnsaker; mens te besto av brød, frukt eller kjøtt. Kaffe, te, fruktvin, øl og rum var populære drikke valg. En lagdelt kake med frosting, men uten å skrive eller lys, er et godt valg for en historisk korrekt bursdagsfest dessert.

Musikk

Sangen "Happy Birthday to You" ble ikke publisert før 1893, så det må bare bli sunget hvis partiet er satt i svært sent på 1800-tallet.

Gjennom 1800-tallet, folk samlet seg rundt pianoet for underholdning på homeparties. Å være tro mot temaet, velger klaverstykker komponert av Oliver Shaw, Thomas Moore eller Bernard Covert. Populære sanger fra andre komponister av æra er "gjennomløping i Rye", "Annie Laurie", "Old Dan Tucker" og "Oh, Susannah."

Klær

Kvinnenes kjoler gikk gjennom mange endringer i løpet av 1800-tallet. På begynnelsen av 1800-tallet, hvelvet skjørt var fasjonable mens større, kapper skjørt ble populært midcentury. Vimser skjørt og kjoler var alle raseri i 1860-årene og 1870-tallet, men etter 1890 skjørt tok på den slanke silhuetten av Edwardian utseende. Den felles faktor er at kvinners skjørt forble fotsid hele det 19. århundre.

På 1800-tallet, men hadde på seg lange bukser, tettsittende jakker og høye hatter med smale brem.

spill

"Hot and Cold" er en selskapslek som var populær på 1800-tallet. I dette spillet, er en person bedt om å forlate rommet mens de andre skjuler en liten gjenstand. Personen er tilbake for å se etter objektet, og de andre gi ledetråder ved å si "hot" eller "kald".

Croquet var en populær utendørs aktivitet som menn og kvinner spilte sammen. Spillet krokket har ikke hatt noen store endringer siden sin popularitet på slutten av 1800-tallet.