1858 Remington Cap-N-Ball Loading Specs

Den 1858 Remington revolveren var en populær svartkrutt pistol brukes hovedsakelig av Union tropper under borgerkrigen. Den 1858 Remington var revolusjonerende ved at sylinderen var fjernbar. Fordelen med denne funksjonen var at hvis skytteren hadde ekstra forhåndsinstallerte sylindere, kunne han raskt laste revolver.

Bullet Size

Remington 1858 er beskrevet som en .44 kaliber revolver. Men håndvåpen er egentlig nærmere en .45 kaliber våpen. Pistolen kan bruke .451 eller .454 kaliber kuler.

powder Tiltak

Pulveret er nødvendig for å laste våpenet måles ut i en messing pulver måler og bør settes for å spre 30 grains svartkrutt. Kornet beløpet kan økes eller reduseres så lenge det er fortsatt rom for ballen i sylinderen.

Laster

Pulveret plasseres i en sylinder, ballen plasseres på toppen av den og pressemekanismen, som ligger under en tønne, og deretter skyver ballen i stilling. Sylinderen er forseglet med et program av "bear" fett (munnkurv lasting fett) over ballen. Plasser et nummer 11 primer hetten over brystvortene, som ligger på baksiden av en sylinder, og presse dem på plass med tommelen.