1920 Gangster Partene

1920 Gangster Partene


1920 var kjent for sine beryktede gangstere og gangstere, som Al Capone, nederlandsk Schultz og "Lucky Luciano." En 1920 gangster parti er en morsom tema for en bursdagsfest, en drakt parti eller en Halloween feiring. Ved å velge de riktige musikk, dekorasjoner og drikke, kan du forvandle hjemmet ditt til et autentisk gangstere hiet. For å fullføre gangster tema, ber gjester til å komme komme kledd i skarpe skreddersydde dresser, bling smykker og gangster tilbehør.

kostymer

Gangsters av 1920-tallet var kjent for sine dyre mote smak. De tok stor stolthet i sitt utseende, og alltid har gjort en innsats for å se skarpt, koordinert og godt kledd. For en tradisjonell gangster utseende, bære en skarp svart dress, farget silke skjorte, slips og fedora lue. Tilbehør var like viktig, så bruk masse dyrt ser bling, for eksempel gullringer, kjede armbånd og diamant studded klokker. Hair ble holdt ryddig, og ofte slicked tilbake med et hår pomade eller voks. Kvinner trenger ikke stå ute, som de kan kle seg som en gangster kone eller kjæreste, en 1920-tallet flapper jente, eller en kvinnelig gangster.

Musikk

1920 er også referert til som jazz-tiden, når nye og spennende upbeat jazz, blues og ragtime musikk ble en del av mainstream amerikansk kultur. For å sette scenen på en 1920 gangster party, spille en jazz samling av greatest hits fra tiåret. Hvis du virkelig ønsker å gå ut kan du leie et jazzband, eller en pianist, og be om sanger fra epoken.

dekorasjoner

Slå stuen din om til en gangstere den, eller en ulovelig bar. En DIY pokerbord vil gjøre en stor midtpunktet for tema fest. Bare dekke et bord med litt filt, og ta ut noen kort og sjetonger - eller spille med ekte penger hvis du ønsker å gjøre det mer autentisk. Et piano eller en drinker bar vil friske opp partiet og legge til atmosfæren.

Mat og Drikke

I løpet av dette tiåret alkohol var ulovlig, men dette gjorde ikke gangstere fra å få sine hender på noen. At en voksen gangster tema fest kan du tjene sterke brennevin som whisky, i MAS glass, eller skjult i brune papirposer for ekstra autentisitet. Stick en merkelapp som sier "badekar gin" på en gin flaske - "badekar gin" var betegnelsen på alkohol som ble sekretær brygget hjemme i badekaret. En ikke-alkoholholdige frukt punsj bolle, fylt med frisk frukt, vil gjøre et fint alternativ for folk som ikke drikker. Fest snacks, for eksempel brød-pinner, dips, chips, oliven og nøtter vil bidra til å holde sulten i sjakk.