1930 Tin Leker

1930 Tin Leker


Lenge før barn spilte med rosa plast Barbie tilbehør og Disney tema barnas måltid pyntegjenstander, de spilte med tinn leker. I løpet av 1930-tallet, både amerikanske og britiske produsenter kvernet ut tusenvis av tinn biler, tog, sirkus leker og dukke møbler. Barn fra epoken så tinn leker med lyse farger og bevegelige deler som et steg opp fra enkle tre leketøy. Det var ikke før etter andre verdenskrig at de første små plastleker ble tilgjengelig.

American Tin Leker

Amerikanske leketøysprodusenter begynte å lage enkle tinn leker så tidlig som 1850. Mekaniske tinn leker og kjøretøy var populære elementer produsert av Unique Art Company før første verdenskrig I. Masseproduksjon av tinn leker begynte ikke før sent på 1950-tallet. Amerikanske leketøy selskaper, som for eksempel Ohio Art Company og Wolverine USA, gjort noen av de mest ettertraktede leker for barn på den tiden; mange er fortsatt aktivt forfulgt av samlere i dag. Tin lekene var ikke dyrt, og dermed gjør dem tilgjengelig for massene. I løpet av 1930-tallet, den spanske Paya selskapet opplevd massive utvidelser og innført en rekke Bugatti racerbiler. Selskapet led under krigsårene, som produserer bare små linjer med leker, men forble i virksomhet fram til begynnelsen av det 21. århundre.

online Collecting

Tin leketøy popularitet opplevde en boom etter at internett ble lett tilgjengelig over hele verden. Mens fans av antikke leker var i stand til å få kontakt med hverandre og finne elementer å kjøpe, det tilbys også en arena for reproduksjoner å bli gått av som autentisk. Tin leker produsert i moderne tid vanligvis betale hyllest til fortiden ved å gjenskape perioden spesifikke leker, som var en gang svært populær blant ungdommer.

Tin Toy Produksjon

Før andre verdenskrig, Tyskland var den ledende produsenten av tinn eller litografiet leker. Både manglende tilgjengelighet av lekene i krigsårene og uvilje til å kjøpe produkter med et tysk navn åpnet døren for andre land til å ta ledelsen i leken produksjon. Japan "oversvømmet markedet" med billig leker og nyheter, og noen av dem ble vurdert som svært avansert for midten av 1900-tallet. Batteridrevne tinn leker fanget øyet av barn som bare hadde spilt med friksjon drevet og vind opp tinn leketøy modeller. Nye leketøy sikkerhetsforskrifter i Amerika og fremveksten av plastleker til slutt forårsaket leketøy selskaper for å redusere eller avvikle produksjon av tinn leketøy.

Samle tips

Samle tinn leker har blitt både en lidenskap og en lukrativ business venture for "plukkere" og auksjonen jegere over hele verden. Når du søker etter autentiske og antikke tinn leketøy, bør du se etter selskapet stempel sted på elementet. Tyske produsenter frimerker dateres tilbake til minst 1930 inkluderer Fleishman, Gunthermann, Marklin, Lehmann og Tipp & Company. Europeiske fabrikker som produserte tinn leker inkluderer Rossignol, Brothers Limited, Triang og Chad Valley. Amerikanske selskaper er Louis Marx, Philadelphia Tin Toy Manufakturhuset, George W. Brown Company og Unique Art Company. Noen av de mest collectible tinn leker ble gjort på midten av 1950-tallet og ikke 1930-tallet. Bakgrunnen for de senere leker registrerer den høyeste verdien er sannsynligvis fordi de fortsatt kan bli funnet i rimelig god stand. Hvis du er på jakt etter tinn leker for å legge til en samling, være på utkikk etter den urverk fisk, flyr superman, hopping kenguru, Mikke Mus, feen dronningen og en gang gris.