1930 Wedding Cakes

1930 Wedding Cakes


Bryllup kake design utviklet seg gjennom århundrer som bakere begynte å eksperimentere med flere teksturer, smaker og design teknikker; derimot, er design aspekter fra tidligere epoker fortsatt vises i dagens kake kreasjoner.

Mange hendelser og bevegelser av 30-tallet, for eksempel Art Deco-perioden, påvirket ingredienser, dekorasjoner, generelle design og betydningen av bryllup kaker. I dag, noen konditorer fortsatt veve definere egenskapene til 1930-tallet til bryllupskake kreasjoner.

Design

The Art Deco-bevegelsen, som begynte i Paris i 1920, er en eklektisk design stil som sikret internasjonal innflytelse gjennom 1930-tallet. Preget av dristige linjer med symmetri, det inspirerte design temaer for mange elementer, inkludert klær, smykker og husholdningsartikler.

Bryllupskake design ble også påvirket av Art Deco-perioden, som bakere begynne å bruke dristigere og mer livaktige ising farger og mer definerte dekorasjoner. Mange bryllup kaker speilet Art Deco arkitektoniske strukturer på den tiden, for eksempel The Golden Gate Bridge og Chrysler bygningen. Resultatet var strukturert, symmetriske kakeformer med definerte linjer og stablet firkantede former, så vel som sløve kanter kombinert med glatte, buede kake stykker.

detaljer

Dekorasjoner på 1930 bryllup kaker besto av strategisk plasserte blomster, fargerike objekter og tema-inspirert tillegg. Mange design var intrikat og tidkrevende, men likevel svært forenklede i forhold til sluttresultatet. De fleste kaker hadde hvit glasur baser og inkludert detaljer som fargede piping aksenter, små skulptur blomster laget av sukker og fargede strimler av fondant.

Noen Art Deco design ble prydet med utarbeidet pil og volanger i farger som svart, rødt og oransje, mens mer subtile design inspirert av de økonomiske aspektene av den store depresjonen vises noen praktisk plassert blomster eller blader på en vanlig hvit fondant ising overflaten.

toppers

1930 bryllup kake toppers ble inspirert av moter, økonomi og sosiale påvirkninger under dette tiåret. Populære topper design inkludert bruden og brudgommen som små barn kledd i bryllup klær, bryllup figurer kledd i viktoriansk tid moter, og brudgom holder flosshatt.

Icing

Bakers designet overflater av 1930 bryllup kaker ved hjelp av ising typer som var veldig populær på den tiden, slik som fondant og smørkrem. Den myke og fleksible tekstur av smør krem ​​ising lov bakere til å lage strukturerte kake dekorasjoner som swirls og bølger på utsiden av kaken.

Fondant, en hardere smidig glasur, ble strukket rundt kaker for å gi en jevnere og mer polert ser kake overflate. Både smør fløte og fondant ble mye brukt under '30s for bryllup kaker og ble noen ganger brukt sammen for å lage design med varierende teksturer.