1940-tema brudekjole ideer



En 1940-tema brudekjole kan koble deg med tidligere generasjoner. Enkelheten og diskré eleganse av '40s brudekjoler kan være attraktivt. En kjole laget i 1940 stil kan også skille deg ut, og gir deg et utseende som er forskjellig fra andre bruder. Det som betyr noe er at kjolen føles som "en" og føles som en del av hvem du er.

Dekke til

Dekk skuldrene. Selv om ikke helt nødvendig for en 1940 brudekjole, mange 40s brudekjoler helt dekket skuldrene for beskjedenhet. Også beskjedne V-formet necklines var vanlig i 40s kjoler. Long Point ermer var vanlig på 40-tallet fordi de brakte mer oppmerksomhet til hendene og hjalp folk fokuserer på giftering.

detaljer

Mens noen moderne kjoler har en forseggjort, juvel-encrusted eller tungt beaded bodice, 1940 kjoler var ofte mer forenklede. Lace var svært vanlig, men hele kjolen trenger ikke å være Lacy, spesielt i nærheten av midjen. Noen bodice detaljer som broderier og perler, var ofte en del av disse kjolene også.

Sjal eller Robe

Bruk hvit pels rundt skuldrene. En stor pels sjal kan gi kjolen en særegen midtpunkt i kontrast til den mer forenklede generelle utseende. Eller, bruk en lys kjole som passer til brudekjole. En blonder innfelt belte kan tillate kappe å vikle rundt kroppen.

Silhouette

Brudekjoler var ofte slankere i '40s, i motsetning til den mer avrundet ballgown utseende. Bruk en ramme for å gjøre kjolen ser slankere. Noen kjoler hadde puffy fårekjøtt ermene på ball kjoler, selv om de ble skalert ned i forhold til ermer fra 30-tallet. Fårekjøtt ermer er nesten kuleformet eller avrundet, og er ofte funnet på vintage ballkjole. Andre bruder hadde på seg hvite frakker i stedet for kjoler. En enkel bryllup frakk, kombinert med en moteriktig lue, kan fortsatt se klassisk og elegant. Bruk en '40s-tema lue med et slør knyttet til den. Gjør hatten små og enkle å unngå distraherende fra kjolen.

Materiale

Rayon var en av de vanligste stoffene for brudekjoler i 1940, men silke og satin var også vanlig. Catch din gjestenes oppmerksomhet og gjøre brudekjole skinnende ved hjelp satin som et stoff. Den satin kjole trenger ikke bodice detaljer for å skille seg ut. Alternativt slitasje silke i stedet for sateng å lage kjolen flyt mens du går. Bunnen av en silkekjole kaster også inn på seg selv mer, med folder av stoffet overlapping.