1940 Wedding Cake Styles

1940 Wedding Cake Styles


Bryllup av 1940-tallet var både enkel og stilig. I tillegg til de bruder, som syntes å utstråler slike kvaliteter uanstrengt, den tradisjonelle mottak fare av kake og punsj var like elegant. I dag har 1940-tema bryllup fått mainstream momentum som en del av vintage scenen. Brides interessert i denne ideen må nøye vurdere bryllupskake, et element som er ansett for å være anker alle tema dekorasjoner.

Cake Typer

To faktorer har bidratt til de vanligvis hjemmelagde bryllup kaker av 1940-tallet: regjering mat rasjonering og svært korte engasjement perioder. Matforsyninger som smør, egg og melk var ofte tilgjengelig i amerikanske hjem under andre verdenskrig, og noen bruder hadde bare noen få dager på seg til å planlegge, fordi deres brudgom var planlagt for distribusjon. Thrifty kvinner, derfor vanligvis slått til oppskrifter for butterless, milkless, eggless kaker som inneholdt muskat, kanel og nellik som smakstilsetning.

Chiffon kaker var også populær på 1940-tallet, spesielt etter General Mills lansert sin kommersielle oppskrift i 1948. En lett tekstur og buttery smak preget denne desserten, og dermed gjør det ideelt selv for service på bryllupet feiringer. Chiffon kaker ble vanligvis pyntet med kakaopulver, pisket krem ​​eller friske bær å komplettere sine luftige kvaliteter.

dekorasjoner

Bryllup kaker av 1940-tallet inneholdt noen dekorasjoner med slike frosting farger som grønn og hvit, svart og hvit eller grønn og svart. Enkle past var også populært, og kaker aldri overskredet tre nivåer. Utsmykninger inkludert bånd, buer, fjær og blomster. Lambeth glasur, som er rader med delikat og forseggjort ising, var også populært. Dette still vanlig kake dekorert metoden krevde en sprøytepose vanligvis fylt med kongelig eller smørkrem glasur, og en dyktig dekoratør, som deretter opprettet ønsket utseende av swirls, perler og hauger rundt kaken.

toppers

Bryllup kake toppers var utbredt i Amerika på 1940-tallet. Landets involvering i andre verdenskrig, men forårsaket den tradisjonelle bruden og brudgommen tall for å transformere fra tidligere år. Groom figurer av 1940-tallet, for eksempel, vanligvis hadde på seg militære antrekk, med ulike uniformer for Hæren, Sjøforsvaret eller Marines. I tillegg til å reflektere ganger, kake toppers av 1940-tallet også jevnlig lignet filmstjerner. Mange brudgom hadde Clark Gable barter, og bruder vanligvis var lyshåret.

temaer

Å innlemme 1940 til dagens bryllup kaker, kan bruder velger spesifikke temaer som minner om den tiden. Et slikt tema er musikk, som messinginstrumenter var integrert til lyden av 1940-tallet. Rundt kantene av bryllupskaken, derfor små plastinstrumenter - som saksofoner og trompeter - kan brukes til pynt. Å designe en bryllupskake i de populære fargene sort og hvitt er en annen måte å reflektere 1940-tallet. Brides kan deretter bruke dette fargevalget i andre aspekter av dekorere, inkludert center og brude partiet antrekk.