1940 Wedding Veils

1940 Wedding Veils


Veils har tradisjonelt blitt slitt av kvinner på deres bryllupsdag. Noen kvinner har slitt et slør for mote formål og foretrekker en mer tradisjonell stil. 1940 bryllup slør var små i tråd med en enklere økonomisk æra og var nesten rent dekorative, festet til en brud lue eller hår med en kam. 1940 slør var tilgjengelig i en rekke ulike stiler og former.

Birdcage Veils

Cage slør var kort fransk, russisk eller engelsk netted slør som dekker bare ansikter og øyne. Størrelsen på rutene i nettingen differensiert tre typer: Fransk slør hadde de trang veve, mens engelske slør hadde den største. Den fuglebur slør kan være knyttet til en liten lue eller et stort hår ornament. Cage slør kan også prydet med en stor pinne eller en blomst.

Hodepynt

Hode ble slitt på toppen av hodet eller mot baksiden av hodet, hadde sløret er festet på baksiden, og ofte var halv-krone formet. Det var en rekke 1940-tallet stil headpieces. Satin headpieces med blomster ble flettet kranser av sateng sluttet på baksiden med en klynge av voks blomster. Det var også floral headpieces og perleheadpieces, med delikate perler på en bøyelig ledning ramme. Wax blomst headpieces ble gjort med rhinestones, voks blomster og et slør av tyll. 1940 også tilbudt kvinner beaded headpiece, laget med intrikate perlebroderier, utformet som en stand-up hodebånd, et par inches i høyden.

Hatter

Hatter var også et vanlig bryllup tilbehør, som gjorde et comeback i 1940. Hatter ble ofte slitt med en kort tyll slør. Fancy fjær hatter ble prydet med fjær, blomster og rhinestones. Lace hatter var en flatere stil som utvidet noen inches utover, rundt hele hodet. Hode bryllup hatter var også populært. Noen som tilbys fløyel blomster dekker hodebånd, med en fløyel blomst på siden og et slør festet på baksiden. En annen stil av pannebånd hat var forsynet pannebånd hat - en velvet hodebånd festet til nettingen som dekket kronen av hodet, med en liten haug med blomster festet til ryggen.

betraktninger

Bryllupet slør har alltid vært en slående del av ethvert bryllup antrekk. Tradisjonelt ble slør et symbol på sikre mannen og hans familie av brudens dyd. Under vielsen, brudgommen "inntok" av bruden da han løftet sløret og så ansiktet hennes. Det var ulike faktorer 1940 bruder måtte vurdere før du kjøper eller gjør et slør. Bortsett fra økonomiske hensyn, kan stilen på sløret har vært avhengig av stilen av brudekjole. Kvinner ønsker ikke å overskygge sine kjoler med en glamorøs slør, så hvis kjolen var enkel, var ofte sløret holdt enkel. Personlige betraktninger kan ha inkludert ansiktsform, frisyre og kroppsfasong.