1948 Movie Themed 60th Birthday Party Ideas

1948 Movie Themed 60th Birthday Party Ideas


Teatergjengere i 1948 hatt stor kino for sine 60-cent kinobilletter. Bare noen få år utover den store depresjonen og andre verdenskrig, amerikansk kino reflekterte den siste grittiness av landets historie. En 60th birthday party inspirert av filmen sjangere utbredt i 1948 kan bringe tilbake minner for æresgjesten og gi en arena for dem å dele historien om sitt liv med sine kjære. Be hver gjest til å bringe 60 cent for deres opptak til en 1948 film-inspirert 60th birthday party bash.

Westerns

"Skilt? Vi trenger ikke noen stinkende emblemer!" Denne berømte linjen er faktisk en misquote fra «The Treasure of Sierra Madre", en av de topp-karakter filmer av 1948. Regnes av mange for å være den fineste western filmen noensinne laget, filmstjerner tiåret favoritter Humphrey Bogart og Walter Huston på en jakt for manglende skatt. En bursdag bash sentrert rundt dette og andre westernfilmer i 1948, for eksempel "Red River", "Pecos Bill" og "Fort Apache", og har alt cowboy fra lasso til chaps. Serverer en spredning av bakte bønner, mais brød og grillet ribbeina, mens screening æresgjest favoritt western fra året. Etter middag og show, spille noen film-relaterte spill ved å iscenesette din egen jakten på Sierra Madre skatt. For flere cowboy-relaterte spill, la gjestene øve lasso teknikker på en falsk cow skapt ved å montere bull horn på en sag hest.

Mørk film

Gritty mysterium er navnet på spillet på Bursdagsfeiring inspirert av film noir-sjangeren. I 1948 ble Humphrey Bogart, Lauren Bacall, og Lionel Barrymore riding ut orkaner med den typiske gangster Edward G. Robinson i "Key Largo". Begynn festen av høyre med en screening av denne klassiske, eller en av de mange andre noirs av 1948, for eksempel "The Naked City", "Force of Evil", "The Street med No Name", eller Hitchcocks «Rope». Brennevin er den klassiske film noir antihelt beste venn, så en velfylt åpen bar et noir fest must. Alkohol-tilført entrees som bourbon kylling eller whisky burgere legge til dekadent atmosfære. For ekstra underholdning, holde en talentkonkurranse hvor gjestene gi sine beste Bogart og Bacall inntrykk eller vedta scener fra deres favoritt noir filmer.

musikaler

Mens 1948 ikke kan bli året for sjangerens beste produksjoner, ble musikaler fortsatt gjør en imponerende mark på billettkontoret med en rekke filmer stjernegalleri slike som Judy Garland, Fred Astaire, Jane Powell, Elizabeth Taylor, Esther Williams og selv Marilyn Monroe. Feire glade brille musikaler satt på ved å kaste en forseggjort kostyme fest med gjester som kommer kledd i swing skjørt, Zoot Suits, Bake kostyme smykker og Wii militære uniformer. Kaste i en av årets musikalske knuser, som Disneys familievennlige "Melody Time", eller Judy Garland hit «Påske Parade", deretter engasjere seg gjester i en sprek, storband, dansekonkurranse eller en karaoke sing-off sammensatt av alle 1940-tallet Topp 40 treff. Cocktailfester var alle raseri i tiåret, så piske opp en meny med kanapeer og hors d'oeuvres å holde deltakere synge og danse hele natten.