1950 Bridal Shower Games

1950 Bridal Shower Games


Vintage kjærlig bruder kan bruke aspekter fra 1950 æra bryllup i dag. For en retro-kjærlig brud, er en 1950-tallet tema brude dusj ideal. Brude dusj spill skape en festlig atmosfære på arrangementet. Bruk disse 1950 brude dusj spill i tillegg til en retro-tema hendelse for å skape en uforglemmelig fest.

Brude Bingo

Dette klassiske brude dusj spill, spilte tiår etter tiår, er fortsatt like populær som alltid. I dette spillet, gjester hver motta en brude bingo kort. Du kan fylle ut flekker med gavene de tror bruden vil motta. Som bruden åpner en gave, hver gjest krysser av gaven på hennes kort. Gjestene først krysse av fem gaver på rad vinner.

Hvordan være en god kone

The Bridal Shower Games A til Z nettstedet tilbyr en utskriftsvennlig brude dusj spill som gir shower gjester et humoristisk blikk inn i 1950 kvinnen. Kvinner kan lære seg "Hvordan være en god kone" tekst som tidligere generasjoner gjorde i videregående skole. Du kan lese denne 1950 lærebok utdrag og deretter ta en kort quiz for å se hvem som husker best "Hvordan være en god kone."

klyper

Vertinner brukte klyper, et vanlig husholdningsartikler i 1950, for å skape en lett-å-spille brude dusj spill. Hver person får en klesklype når de ankommer festen. Gjestene kan ikke si ordet "bryllup", eller et annet valgt nytt ord. Hvis en gjester sier det valgte ordet, gjesten som hører det kan ta første persons klesklype. Gjestene med flest klyper på slutten av partiet vinner.

Plante et kyss på Elvis

Denne retro spillet ligner på "Pin halen på eselet." I denne versjonen, som det originale spillet, noen blindfolds en gjest. I "Plant a Kiss på Elvis," bind for øynene spiller, med knallrød leppestift, snurrer rundt flere ganger før du prøver å plante et kyss på et liv størrelse cutout eller plakat av Elvis Presley. Siden Elvis var en sjarmøren i 1950, er dette en ideell spill å spille.