1950 Bridesmaid Kjoler

1950 Bridesmaid Kjoler


Planlegger et bryllup er spennende, tidkrevende og detalj-orientert. Bortsett fra å få deg klar og planlegger den store dagen, må du også finne ut hva dine brudepiker skal ha på seg. Du kan elske '50s mote og stil, eller du kan bli planlegger en vintage bryllup. Uansett, ta en titt på stilene som bridesmaids hadde på seg i både tidlig og sent på 1950-tallet. Hvis du har en betrodd syerske som kan piske opp disse blast-fra-den-fortid kjoler, spør henne god tid å starte planleggingen. Eller se om din favoritt stil er tilgjengelig i vintage butikker.

Kutt

Mens fotsid kjoler er populære i moderne bryllup, dette var ikke en populær stil på 1950-tallet. For vintage utseende, velge kjoler som er fotside stedet. På 1950-tallet, svart-tie antrekk var mye mer formell enn den er i dag. Necklines var høyere, også, og ikke briljere cleavage. Den mest populære halsen av tiden ble øses.

Våpen

På 1950-tallet, verken bruden eller hennes brudepiker viste sine skuldre og armer ofte var dekket, i hvert fall når man er i et gudshus. Hvis du ønsker å gå sammen med denne stilen element, alternativene inkluderer full-lengde, trekvart lengde eller avkortet ermer. Skuldrene på 1950 kjoler ble avrundet, ikke firkantet. Du kan gå for 1950 ser og likevel komme unna med ermeløs; bare har fancy jakker for brudepiker å bære over sine kjoler i kjølig vær eller under den religiøse seremonien.

Midje

Basque waistlines, populær på 1950-tallet, ble satt lavere enn den faktiske midjen og laget en "V" form foran. Den baskiske midje anses å være slenderizing. For å lage den klassiske 1950 timeglass silhuett, plukke formsydde brudepiker kjoler. Puffier skjørt dra nytte av en fluffy underskjørt under for å hjelpe den kjolen holde sin tiltenkte form.

Tips

Legg 1950-stil tilbehør for å fullføre din brudepiker 'utseende. Tynn, stiletthæler paret best med 1950 kjoler - jo høyere hæl, jo bedre.

Velg tyngre stoffer i lyse farger, noe som var populære på 50-tallet. Virer var også populært på denne tiden. Lace detaljer ble noen ganger vevd i små deler av brudepiker kjoler.

Metall glidelåser på 1950 kjoler var ofte synlig opp igjen; Men for en mer elegant utseende, velger en kjole uten en utsatt glidelås.