1950 kostyme ideer for barn å gjøre hjemme

Enten barna er brainstorming ideer for en kostyme fest, skole show eller bare for å passere en regnfull dag, kan de finne inspirasjon ute til historien til æra av 1950-tallet. Kostymer trenger ikke være komplisert eller dyrt; mange materialer kan bli funnet rundt ditt eget hjem og i barnas skap og leketøy bokser.

Elvis Presley

Selv om barna ikke kan vite hvem Elvis Presley var, kan de lære om "kongen av rock and roll" og lage en drakt i sin likhet med noen håndverket forsyninger. Barna kan kle seg i en drakt som ligner på Elvis 'berømte hvite jumpsuit med en gammel hvit T-skjorte og hvite bukser (pass på at de er biter av klær som ikke vil bli nødvendig igjen). Lim paljetter og flate juveler (tilgjengelig i bulk på håndverket butikker) med hvit skole lim over klærne, og deretter la det tørke. For en mindre sparkly Elvis kostyme, kan barna gå med Elvis 'casual "Råner" utseendet rullet opp (håndjern) blå jeans, en hvit t-skjorte og, hvis tilgjengelig, en svart skinnjakke. Lån en forelder, eller bruke en svart button-down langermet skjorte å fullføre utseendet. Slick tilbake håret med gel eller bare vann.

Sock Hop

Små jenter kan bli klar for sokk hop ved å lage en 1950 puddel skjørt drakt på bare noen få trinn. Samle en ballett tutu, et langt skjørt, et stykke farget filt, et tynt skjerf og noen sikkerhetsnåler. Trace et omriss av en puddel på filten, og deretter klippe ut og pin til nederste høyre hjørne av den lange skjørt. Sett på ballett tutu, og trekk deretter skjørtet opp over det (ballett tutu hjelper skjørtet stikke ut som de crinolines gjorde for ekte Puddel skjørt av æra). Knyt skjerfet i en svak knute rundt jentas hals, og slå den litt til siden, som gir det tøffere utseende sokk hoppers hadde på seg. Komplett utseendet ved å legge tynne, hvite bomullssokker, foldet over å gjøre en mansjett på toppen. Trekk håret tilbake i en hestehale, og hun er klar til å gå.

Peter Pan

Barn som er enig at de aldri vil vokse opp kan ta signalet fra nummer to øverste innbringende film av 1950-tallet, kan Disneys "Peter Pan". Barn raid sine skap for kostyme materialer for den magiske Peter, bruk en grønn t-skjorte og grønne strømper eller leggings. En grønn caps eller fullfører utseendet (la barna jakte på Peter Pans fjær utenfor eller kjøpe en i en hobbybutikk). Barn som er mer inn i Tinkerbell utseende kan gjøre en Tink drakt ved å dekke en gammel kjole med glitter, paljetter og juveler, og deretter opprette en tryllestav. Wand rekvisita er tilgjengelig på håndverket og lekebutikker; lage en hjemme med en plugg eller en linjal - lim mer glitter og paljetter til et skum stjerne, og deretter skyve pluggen inn i bunnen av det å sikre det.