1950 Themed Birthday Party

1950 Themed Birthday Party


Hvis du planlegger en fest for en noen som elsker 1950-tallet, er det en god idé å innlemme elementer fra tiåret. Det finnes en rekke dekorasjoner og aksenter som vil gjøre partiet spesielt minneverdig, og vil gjøre for noen flotte bilder også.

typer

Velg flere forskjellige typer dekorasjoner å gjøre partiet scene autentisk. For eksempel kan du sette opp feiringen som en 1950 valse rink ved å henge små rulleskøyter i døråpningen og pryder bordet med rosa eller sort streamere eller duker. Hvis du ønsker å gi partiet en "Happy Days" tema, tack noen skinn biker jakker til veggen og leie en jukebox for hendelsen.

Betydning

Vær sikker på at noen av innredningen har spesiell betydning for hedersgjesten. For eksempel kjøper en fest plakat for hovedveggen i form av en vinylplate og dekorere det med ordene "Happy Birthday (æresgjest navn)." Midtpunktet for tabellen kan også ha en 1950 tema som kan minne din venn eller elsket en av deres barndom, for eksempel en liten kopi av en 1957 Chevy med ordene "Happy Birthday" og navnet på bursdagen gutt eller jente på frontrute.

betraktninger

Hvis du ikke har mye plass å jobbe med, eller ønsker å kaste en 1950 fest på et budsjett, fokus på pryder veggene slik at gulv og bord plass vil bli reservert for så mange gjester som mulig. For eksempel, henge noen plakater som viser scener fra filmen "West Side Story" eller vise plakater av kjendiser som ble introdusert til verden i 1950, slik som Elvis Presley eller Marilyn Monroe.