1960 Barn spill

1960 var en tid da mange barneleker ble produsert og svært populære. Ideen om mysterium spill var en utbredt en med spill som Green Ghost som løste hemmeligheten av ghost barn, og Mystery Date, som lar jenter finner en hemmelig kjæreste. Andre brettspill som Trouble er fortsatt populære i dag.

grønn Ghost

Grønn Ghost var et brettspill med kid-aktuelle skumle effekter, opprettet i 1965. Opp til fire spillere brukte en plast bord reist på stylter. Under styret var tre bokser, hver med en låst lemmen. Boksene inneholdt en blanding av gummi slanger, fjær og plast bein som rekvisitter, og ghost barn. En av de spøkelses barna er "Kelly", også kjent som Green Ghost sønn. Styret ble gjort for å se ut som en skummel by og ville lyser i mørket. Ved å spinne den grønne spøkelse, visste spillerne hvor langt å flytte sine brikker. Som du flyttet, kan du bruke lemmen tastene for å samle spøkelses barn. Når alle spøkelses barn har blitt samlet inn, blir de satt på spinner. Noen spinner Green Ghost én gang, og spøkelset ungen det stopper på er "Kelly". Uansett hvilken spiller eide "Kelly" vinner spillet.

Mystery Date

I 1965 ble et spill for jenter kalt Mystery Date utgitt. Spillebrettet hadde et stort skap i midten med et hjul festet til dørhåndtaket. Under døren var seks valg av dato: formell dans, bowling, strand, eller en ski dato. Det var to andre gutter under døren, en nerd og en bygningsarbeider. Jenter ønsket å snurre hjulet og få en date med noen to, men nerd eller bygningsarbeider. Spillere flyttet rundt på brettet samle fargekodede kort. Når du har samlet tre som dannet et antrekk, kan du spinner dørhåndtaket for å se om datoen matchet antrekket. Hvis den gjorde, du vant spillet. Hvis ikke, ble døren lukket og spill gjenopptatt.

Problemer

Trouble er et brettspill designet for to til fire spillere. Spillerne begynner med fire steiner hver i en startposisjon og vinne spillet ved å få alle fire av dine brikker inn i ditt hjem posisjon. I midten av brettet er en kuppel som kommer når trykket, slik at dør inne til å rulle. Hvis du kaster en sekser, kan du flytte ut av start. Alle andre tall og seks kan brukes til å frem rundt brettet. Hvis du lander på en annen spiller, de er i trøbbel, og at stykket går tilbake til start, mens du avanserer. Passerer en spiller har lov til, men har ingen straff.

Operasjon

Operasjonen har spillerne ta ut deler av "Cavity Sam", i form av en mann på spillebrettet med ulikt formede hull i ulike deler av kroppen hans. I hvert hull er deler som skal fjernes. Blant disse brikkene er et adamseplet, knust hjerte, sommerfugler i magen, morsomme bein, Charley hest, ønsker bein og brødkurv. Spillere får utdelt spesialist kort i begynnelsen av spillet. På din tur, tegne en lege kortet og bruke en pinsett til å prøve og fjerne brikken på kortet. Hvis pinsett berører siden av hullet, høres et lydsignal og du mister din tur. Hvis du er vellykket, får du pengene på kortet. Hvis du mister din tur, avhengig av hva spilleren har spesialisten kort for at stykket kan prøve og hvis det lykkes vil få doble pengene. Etter at alle brikkene er fjernet, den spilleren med mest penger vinner.