1960 Record Spillere

1960 Record Spillere


En platespiller er en maskin som spiller lyden fra en vinylplate ved hjelp av en nål og spinne tallerken. Lydopptak og plate spillere stiler gikk endringer i 1960, noe som resulterer i ulike typer av platespillere i tiåret. I dag kan disse ulike aktørene finnes på eiendom og garasje salg, antikvitetsbutikker og sparsommelighet butikker, men husk at eldre spillere kan skade dine poster. Før du tester ut noen vinyl på 1960 platespiller, sørg for at spilleren er i orden og at nålen er ren.

mono Spillere

På begynnelsen av 1960-tallet, mono platespillere var vanlig i de fleste husholdninger og dansesteder. Disse turntables overført i popularitet fra 1950-tallet og var generelt lavt priset, liten og lett å bruke. Mange stiler var også bærbare. Ringetone turntables spilt mono poster, som ble registrert ved hjelp av en kanal, noe som gir musikken en flat lyd i forhold til den mer tredimensjonal stereo lyd.

stereo~~POS=TRUNC Spillere

De dyre, høyere kvalitet platespillere av 1960-tallet var kjent som stereo platespillere. De fleste registreringer av 1960-tallet ble produsert ved hjelp av to-kanals opptak, som ga musikken en lagdelt, rikere kvalitet. Disse ble kjent som stereo LP-plater, som ikke kunne spilles på mono turntables. Forbrukerne begynte å snu til stereo platespillere for å spille dem, og som et resultat av den økende populariteten, mange plateselskaper stoppet produksjon mono poster på 1960-tallet kommet.

Direktedrevet Platespillere

Under merkenavnet Technics, Matsushita Electric introduserte den første direktedrevne dreieskive i 1969. Dette dreieskive, kjent som SP-10, var i utgangspunktet kun tilbys til den profesjonelle audio markedet før du går mainstream. Direct-drive platespillere består av en tilkoblet motor under midten av platetallerken som direkte slår tallerken uten bruk av belte. I motsetning til reimdrevne platespillere, direkte-stasjonen spillere har en quick-start-system som gjør at nålen skal plasseres på plata før spilleren er slått på.

Belt Drive Platespillere

Før direktedrevet platespiller ble oppfunnet, en vanlig type dreieskive i 1960 var det remdrift tallerkenen. Dette platespiller besto av en motor under og på siden av posten tallerken. Denne motoren var koblet til tallerken med et elastisk belte, noe som ville snu tallerken til ønsket hastighet. Med reimdrift turntables, måtte forbrukerne å plassere nålen ned som posten var spinning, noe som gjør det vanskelig å øyeeple mellomrom mellom sangene. Også beltene brukes i belte stasjonen turntables hadde en tendens til å strekke seg, varp eller herde over tid, tvinger forbrukerne til å rutinemessig erstatte gamle belter som mistet spenning og grep.