1966 Bursdag Temaer

1966 Bursdag Temaer


Hvis du planlegger en fest for noen født i år 1966, kan du basere partiets tema på personens fødselsår. Sentrer temaet for festen på historiske hendelser som skjedde i 1966. For å begrense fokus for partiet, det ved å skreddersy det som passer æresgjest hobbyer, favoritt minner og interesser.

Nostalgisk Musikk tema ideer

Hvis birthday boy liker musikk, forskning hans fødselsdato og organisere partiets tema rundt en musikalsk hendelse som skjedde den dagen eller i løpet av den måneden i 1966. For eksempel, i januar 1966, The Beatles ' "Rubber Soul" albumet var Nei . 1 i flere uker og bandets singel "We Can Work It Out" hit nr 1 på listene. Sentrer partiet på dette albumet og sangen. Gi rom for dans.

1966 Fashion Partiet

Hvis bursdagen jenta er en mote trendsetter, flashback til klær av hennes fødselsår. Inkluder instruksjonene i invitasjoner til å kle for året 1966. For å hjelpe gjester, kan du liste noen motevalg på invitasjoner som passer temaet. For eksempel Miniskirts, slengbukser og peacoats var trendy på dette tidspunktet. Hit vintage butikker for billige klær, slik at du kan hjelpe kle seg gjester som har problemer med å finne 1966 klær.

1966 Sports Theme

Hvis bursdag gutten er en idrett fan, treffer en home run med en 1966 sport fest. Du kan bruke de største idretts øyeblikkene av 1966 for å gjøre opp din egen trivia spill, komplett med premier. For eksempel, Green Bay slo Kansas City i landskampen I. Baltimore slå Dodgers å vinne World Series. Steve Spurrier vant Heisman Trophy. Serve chips, dips, øl, pølser, peanøtter og andre stadion matvarer. Vis videoer av 1966 sportsarrangementer på en stor skjerm TV for underholdning.

'Star Trek' Theme

1966 markerte den første TV-episode av "Star Trek". Så hvis Bursdag jente er en science fiction mutter, kan du gjøre henne bursdagsfeiring ute av denne verden med en "Star Trek" tema. Lei noen videoer av gamle "Star Trek" episoder for underholdning. Be gjestene om å kle seg ut som sine favorittfigurer fra showet. Stek eller bestille en kake i form av USS Enterprise. Dekorer partiet plass med planeter, stjerner og romskip.