1970 Bursdag Games

1970 Bursdag Games


Enten bursdag jente vokste opp på 1970-tallet eller er for ung til å ha vært der, men mener tiåret er super kul, feire hennes spesielle dagen med en retro birthday party tema. Bursdag jente og hennes parti gjester vil nyte en tur tilbake til 1970-tallet med birthday party spill inspirert av pop-kultur av tiåret.

Navn som Tune

Kjøp et par 1970 samling CDer eller en rekke nedlastinger av sanger som var populære i løpet av tiåret. Spill et tekstutdrag fra hver sang som er lik så mange sekunder som bursdagen honoree alder. For eksempel, hvis han feirer sin 40-årsdag, spille 40 sekunder av hver låt. Gjestene enten spille individuelt eller som lag. Award ett til fem poeng per riktig svar. Den første personen eller laget til å score så mange poeng som bursdagen celebrant alder vinner.

Pet Rock Pain

I 1975 ble kjæledyr rock var en populær kjepphest element som ble en av de ikoniske symboler av 1970-tallet. Ta med kjæledyr rock tilbake for en nostalgisk bursdagsfest aktivitet. Samle en haug med steiner fra utsiden. Sett opp en tabell med håndverket maling, lim og pynt som klistremerker, piperensere, perler og googly øyne. La hver gjest velge en stein for å dekorere og navn. La bursdagsbarnet bestemme vinnerne i kategorier som peneste, tåpeligste, skumleste og styggeste pet rock.

Disco Freeze Dance

Spill litt 1970-tallet disco musikk og instruere spillerne til å utføre sine beste disco trekk. Stopp musikken på tilfeldige intervaller. Når musikken stopper, må spillerne fryse på plass. The birthday boy må fange de spillerne som ikke fryser i tide og sende dem ut av spillet. Når musikken starter igjen, så gjør dans. Gjenta denne prosessen flere ganger til bare én spiller gjenstår.

En annen variant av dette spillet er å se hvor lenge spillere kan forbli i sine "frosset" posisjoner. Holde musikken slått av i 30 sekunder. Når bursdagsbarnet fanger spillere å flytte eller bytte stilling, de er ute av spillet. Etter hvert som spillet fortsetter, øker trinn på tide at spillerne må forbli frosset. Den siste spilleren til å forbli frosne vinner. For ekstra underholdning, la bursdagsbarnet til å bære et kamera og knipse bilder av spillerne i sine disco positurer.

Navn som Brady

"The Brady Bunch" sendt på nett-TV fra 1969 til 1974 og har vært oppe i syndikering siden den gang. Lag en trivia spill basert på denne pop-kultur ikon. Lag spørsmål basert på situasjoner som skjedde med karakterene. For eksempel, spør som Brady spilte Johnny Bravo, som ba Davy Jones til skoleball og som Brady snakket med en lespe. Spillere gjette hvilken Brady Bunch karakter de tror er svaret. Score ett poeng for hvert riktig svar. Spill alene eller dele inn i lag. Dele ut priser til de høyeste poeng spillere.