1970 Bursdag Ideas

1970 Bursdag Ideas


Feirer bursdagen din er i ferd med å se tilbake på tidligere epoker som de groovy 1970, da du var en dancing queen eller så bra i en John Travolta flammende hvit dress. For denne anledningen, ta med Studio 54 til hjemmet ditt med en disco ball og strobelys og har din egen disco party. The Bee Gees, Donna Summer, Gloria Gaynor og andre retro kunstnere vil hjelpe deg å skape stemning. Kan du grave det?

Bursdagskake

En bursdagskake ideell for 1970 er "happy face" kake. Det velkjente bildet kan replikeres som en rund kake med gul glasur og et smilefjes i svart glasur. Den lykkelige ansiktet bildet ble varemerkebeskyttet i 1970 og ble et symbol på den generasjonen. Som et alternativ, kan du legge til varemerkebeskyttet ord, "ha en fin dag."

Kleskode

I bursdagsfest invitasjon, gjøre det kjent at det er en 1970 kleskode. Vennene dine kan presse inn polyester, kle seg som et medlem av den populære musikken bandet Abba, Elvis eller The Village People. En Saturday Night Live disco antrekk eller en hippie antrekk også passer inn i denne sjangeren. Slå musikken opp, og du er klar til å boogie natten bort.

Mat og Drikke

Som du feire bursdagen din, ta gjestene tilbake til dine favoritt behandler av 1970-tallet, med menyelementer som fondue, deviled egg, svenske kjøttboller og makaroni og ost, og vaske den ned med Hawaiian Punch. Toast til bursdagen din med den populære 1970-tallet cocktail, den kosmopolitiske martini.

Pre-Teen Birthday Party

For en pre-teen jente 1970 birthday party, kunne jentene kle seg i en drakt inspirert av den populære TV-serien av æra, "The Brady Bunch». Som en attraksjon, konstruere et liv størrelse cutout av Austin Powers, og hver jente vil huske dette partiet med et bilde av seg selv med Austin Powers og bursdagsbarnet. For underholdning, vil jentene ha en god latter å spille et spill av "Gjett Your Mom" ​​med bilder av hver jentas mor fra 1970 lagt ut på veggen. Den med høyest poengsum vinner en humørring. Som partiet slutter, kan jentene ta hjem en tyvegods bag fylt med glade ansikt elementer, disco ball øredobber, kjede halskjeder og andre 1970 pyntegjenstander du kan finne.