1970 Tema Kostymer

1970 Tema Kostymer


1970 etterlot seg et uutslettelig preg på moteverdenen. Den antrekk slitt i løpet av denne tiden er umiddelbart knyttet til tiåret. For eksempel, når du ser et par platåsko eller en fritidsdress, du sannsynligvis tenker på 1970-tallet. Hvis du skal arrangere en 1970-tema fest, eller du er interessert i å kle seg i 1970 drakt for Halloween, flere stil alternativer er tilgjengelige for å velge mellom.

disco

Disco kom i popularitet i løpet av 1970 i form av musikk, nattklubber og dans, og en spesiell stil på kjolen ble assosiert med det. Å kle seg som en disco dame, velge et miniskjørt eller store klokke-bottom bukser med en klokkeermet topp. Et annet populært valg å vurdere er en jumpsuit eller en kantet kjole. For gutta, store bell-bottom bukser, et fritids dress og en skjorte med en stor, trekant-spiss krage vil passe temaet. Klærne bør være fargerike eller funksjonen fargerike mønstre. For både menn og kvinner, Afros, platåsko og store innrammet solbriller fullføre utseendet.

hippies

I en alder av hippie strømmet ut av 1960-tallet og inn på 1970-tallet. Å kle seg ut som en 1970-tallet hippie, bør damene bruke lange, frittflytende kjoler eller skjørt og tank topper eller topper som har lange og flytende ermer. Ladies kan også velge å bære bell-bottom bukser. Menn kan bære denim slengbukser og tunika skjorter. Menn og kvinner kan bære frynser vester, sirkulære-innrammet solbriller og en bandana eller hodebånd rundt hodet. Store fred sign halskjeder og jern-on patcher vil også fungere godt med denne drakten valg.

rockers

Musikk i stor grad påvirket 1970-tallet og dermed stilene som musikere hadde på seg i løpet av tiåret hadde en innvirkning på moten for allmennheten. Å kle seg ut som en av 1970-tallet rocker, sette på et par av huden stram skinn eller imitert skinn bukser, en frittflytende, button-down toppen og idrett en parykk med langt hår. Carry en gitar eller en mikrofon rundt med deg og kanskje til og med en vinylplate fra din favoritt band.

preppy

Den preppy look var også populært på 1970-tallet. For å oppnå en 1970 preppy look, bør damer slitasje miniskjørt med stramme turtleneck genser gjemt i dem og et stort belte rundt midjen. Knehøye sokker og plattform Mary Jane sko også arbeide med denne drakten, og håret skal fjær. Menn bør bære en Letterman genser eller en madras print button-down skjorte gjemt i chino bukser. Til toppen av utseendet, bør menn bruke gel på håret, del den til side og glatt det ned med en kam.