1980 Birthday Party Ideas

1980 Birthday Party Ideas


Med ny bølge musikk, beskåret leggings, leggvarmere og fishnet hansker alt stilige igjen, på 1980-tallet er tilbake på moten. Spesielt hvis du vokste opp på 80-tallet, eller ble født på 80-tallet, er en 1980-themed birthday party en måte å spille hyllest til din ungdom eller årstall. Fordi tiden var så karakteristiske, er det lett å sette sammen '80s tema kostymer, dekorasjoner, underholdning og mat.

Invitasjoner

Grafikken og skriftstiler av 80-tallet er så karakteristisk at det er lett å sette sammen en invitasjon som bare skriker "1980". Design din invitasjon med rikelig med fluorescerende farger, geometriske former og 80-tallet referanser som Pac Man hoder eller kassetter. Ikke glem å legge klassiske '80s setninger og ord som "Helt fantastisk" og "De fleste utmerket." Sørg for at du ber om at gjestene trekke ut sine helt rockin '' 80s klær å ha til festen.

kostymer

Drakter deg og dine gjester velger å bære er hva som kommer til å heve partiet fra en nostalgisk samvær til en full-out '80s extravaganza. 1980 betydde forskjellige ting for forskjellige mennesker, og du kan gå med ulike alternativer for å sette en '80s vibe. En typisk '80s kostyme inkluderer tidlige Madonna eller Michael Jackson-lignende innslag som lyse skinnjakker, skinnbukser, netting, bangle smykker, beskåret leggings og stort hår. Det er mange andre kilder du kan bruke for inspirasjon, men. Olivia Newton Johns treningsøkt slitasje, høy skulderputer og strøm dresser fra "Dynastiet", spandex og eyeliner av hår metal band, de Miami Vice hvite dresser og loafers se eller goth utseendet til band som The Cure er alt bra valg. Du kan også velge en bestemt karakter fra en prominent '80s film eller musikkvideo for ditt kostyme.

Fester og dekorasjoner

Siden 80-tallet nostalgi er i stil, er det ikke vanskelig å finne '80s-relaterte ting å passere ut på festen, eller å bruke som pynt. Mange nyhet butikker lager gelé armbånd, Rubiks kuber og servietter og papir plater med '80s tegneseriefigurer på dem. Du kan også fylle opp med populære '80s godteri som pop bergarter, Reese brikker og godteri halskjeder hos din lokale nærbutikk. Som for dekorasjoner, bruker de samme typer uttrykk og grafikk som du brukte på invitasjoner til å skape en bursdag banner. Spør din gjest til å grave opp gamle plakater av '80s musikk eller film avguder å sette på veggene og noen av deres favoritt' 80s leker å fordele rundt i rommet.

Musikk og underholdning

Musikken er trolig den enkleste delen av å sette sammen en 80-talls bursdagsfest. Bare trekke ut dine gamle plater og CD-er eller sette sammen en 80-talls spilleliste med MP3-filer, og du er klar. Hvis du har kassetter og en fungerende kassettspiller, spille dem for nostalgi verdi. For ekstra underholdning, laste ned, kjøpe eller leie noen ikoniske '80s filmer og spille dem på TV med lyden dempet.