1990-tallet Brudekjoler

1990-tallet Brudekjoler


Brude mote, som de fleste mote, endres hvert tiår. Bryllupet kjoler av 1990-tallet etablert en ny brude stil for kvinner å bære på deres spesielle dag. Det var fortsatt et snev av 1980-tallet innflytelse på begynnelsen av tiåret. Men kjoler flyttet bort fra at stil og modernisert utseende som årtusenskiftet nærmet seg.

Tidlig på 1990-tallet stil

De tidlige 90-tallet brudekjoler ble utformet lik de på slutten av viktorianske perioden. En lang, bred skjørt var et populært alternativ. 1980 kjoler hadde en høy midje sitter over hoftene - dette ble endret på 90-tallet. Midjen ble droppet betraktelig til under hoftene, som tillot kjolen til å blusse ut rundt bena. Bruder i begynnelsen av 90-tallet foretrukket en tett montert bodice. Den godt utstyrt smal bodice og vidt skjørt gjort bruder ser ut som eventyr prinsesser. En passende tilbehør for å legge til antrekket var en tiara.

Sent på 1990-tallet stil

Mot slutten av tiåret flyttet kjole utforming fra stor og fet til enkel og elegant. Tett montert hauger av stoff ble erstattet med løse design. Fri flyt kjoler og en smal silhuett erstattet den tidligere smal midje og brede skjørt kjoler. Mindre stoffet ble brukt til å begrense silhuetten.

1980 Influence

Det var fortsatt noen stil innflytelse fra 1980-tallet på begynnelsen av 90-tallet. Kjoler var lange og brede, en stil som ble popularisert i forrige tiår. En kjole også brukt mye stoff til å lage en full silhuett siden nylonstoff var billig å kjøpe. En annen likhet med '80s kjoler er bruk av buer og puffy ermer for å legge til hele utseendet.

Utsmykning

Slutten av tiåret så en rekke enkle og elegante kjoler med smakfulle utsmykninger. Å dekorere kjoler, ble perler og perler lagt til. Utsmykninger ble sparsomt brukt til å legge tekstur til kjole, men ikke for å overmanne den. Også ble buer og blonder til. Skuldrene var en bestemt del av kjolen som ble beaded og brodert.

personlig

På 1990-tallet skapte en bølge av personlig bryllup kjoler. Kvinner hadde råd til å designe og kjøpe sine egne brudekjoler, takket være billig materiale. En kvinne kan velge å se sexy med en åpen rygg. Alternativt mange besluttet å ha en nøytral-farget kjole og bevege seg bort fra hvitt. Carolyn Bessette Kennedy var en ikonisk brudekjole trendsetter. Hun viste kvinner å se elegant med en enkel, elegant sateng kjole.