2000 C 10 Chevrolet Pickup Heater Core-fjerning

Den varme kjernen i en 2000 Chevrolet C-10 pickup lastebil tjener ett formål: å gi varme for passasjerkabinen. Et varmeelement kjerne virker mye på samme måte som en radiator gjør det, ved at den bruker en serie av aluminium rør og ribber for å overføre varme fra motorens kjølevæske til luften som blåses inn i passasjerkabinen. Fjerning av bilens varmeapparat kjerne er en enkel prosess som tar omtrent tre timer å fullføre. Ingen spesielle verktøy eller erfaring er nødvendig.

Preparat

Koble radiatoren avløpsslangen og la all kjølevæske til å renne inn i en oppsamlingspannen. Koble den negative batteripolen for å deaktivere airbag-systemet. Tillat fem minutter for backup kondensatorene blir utladet før du går videre.

Perifer System Removal

Koble varmeslangene fra niplene på passasjersiden av brannmuren i motorrommet. Koble temperaturkontrollkabel og modus kontrollkabel fra varmeapparatet modulen.

Dashboard fjerning

Ta av instrumentpanelet bærer og nødvendig elektriske seler og jordforbindelser.

Heater Core-fjerning

Fjern varmeapparat modul monterings muttere og skruer og ta ut modulen forsamlingen. Fjern den varme kjernen boksen skruer og ta av dekselet varmeapparat boksen. Reach inn varmeren kjernen boksen og trekke den varme kjernen slanger (som ble frakoblet i trinn 2) gjennom brannmuren og fjern varme kjernen fra boksen.