2002 Seadoo GTI Specs

2002 Sea-Doo GTI er en vannjet laget for moro. Dette Sea-Doo har sitteplasser for opptil tre personer og en boarding Plattformen skal noen falle av eller trenger å komme videre fra vannet. Den er laget av glassfiber og har 33,8 liter lagringsplass og en 12-volts batteri.

Motor

Motoren i 2002 Sea-Doo GTI er en to-takter, tvilling sylinder Rotax marine motor. Det fortrenger 718 kubikkcentimeter og har 85 hestekrefter. Den boring og slaglengde er 82 millimeter og 68 millimeter. Kompresjonsforholdet er 6,2 til 1. Det har en variabel forhold oljeinjeksjonssmøresystem og er vannavkjølt. Det er også to automatiske

lensepumper som kontinuerlig fjerne vann. En flytende utløsersnoren er standard å trygt stoppe motoren dersom føreren faller av.

dimensjoner

Den totale lengden på denne Sea-Doo er 121 inches. Høyden er 41 inches og bredde er 47,3 inches. Total vekt er 600 pounds. GTI kjører på blyfri bensin, og har et drivstoff kapasitet på 15 liter, som inkluderer en 3-liter reserve. Oljekapasiteten er 1,6 liter. Det gir 33,8 liter total lagringsplass plassert under baksetet for et brannslukningsapparat og andre nødvendigheter.

drivverk

GTI har en direkte drivsystem med forover, nøytral og revers. Fremdriftssystemet er en Bombardier Formel vannstrålepumpen. Løpehjulet er laget av rustfritt stål og design er gjort for å forbedre toppfart og akselerasjon samtidig skape mindre kavitasjon. Den har en ett-trinns, aksial flyt pumpe med et stort nav.

Blandet

2002 Sea-Doo GTI kommer i to farger; skrøpelige leire eller indigo blå. Den har en elektrisk starter. Dette Sea-Doo har også en servostyring (OPAS) system for å gjøre styrer en enklere oppgave. Standard utstyr inkluderer speedometer, bensinmåler, oljemåler og sidespeilene. Et digitalt kodet sikkerhetssystem, referert til som DESS, er også standard.