2005 Furby Instruksjoner

2005 Furby Instruksjoner


Furbys er elektroniske, interaktive leker for barn, fordelt på 1998 av Tiger Electronics selskapet. Barn samhandle med Furby gjennom kommandoer, og leken er slutt avvent fra originalspråket, Furbish, og lærer engelsk. Så lenge du har riktig utstyr og kjenner de riktige kommandoene, er enkel å sette opp og bruke Furby.

Bruksanvisning

1 Sett inn batteriene i din Furby. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene på batteridekselet på baksiden av Furby. Sett inn to batterier negativ-enden først på øverste rad, og sette inn andre batterier positive enden først inn i den nederste raden. Bruk skrutrekker til å feste Furby batteriet dør.

2 Sett Furby er "On / Off" bryteren til "På" for å aktivere din Furby.

3 Oppmuntre fysiske reaksjoner fra din Furby ved å berøre enkelte punkter på kroppen sin. Du kan gni ryggen, kile magen, og vippe den fra side til side. I tillegg, hvis Furby indikerer det er sulten (ved å åpne sin munn og holde den posisjonen), kan du mate den.

4 Snakk med Furby ved å si "Hei Furby" og venter på svar. Du kan snakke en rekke kommandoer som "Fortell meg en historie", "syng meg en sang", "har du lyst til å spille", "vis meg en dans" eller "Fortell meg en vits."

5 Fortell Furby til "Go to sleep" for å sette den i dvale. Slå Furby er "On / Off" bryteren til "Off" når du ønsker å slå den av.