2007 Wedding frisyrer

2007 Wedding frisyrer


Bryllupet frisyre er noe som bruden tar stolthet i å vise seg på sin bryllupsdag. Før bryllupet finner sted, må bruden til å møte med håret stylist å velge riktig frisyre. For noen av de varme stiler av 2007, kan bruden ønsker å bruke hair extensions for å oppnå det perfekte utseende.

Half Up, Half Ned

Den halvt opp, halvt ned frisyre fungerer med alle lengder på håret. Med denne stilen, ta sidene og baksiden av håret og trekke den tilbake med et hår kam. Hvis du har smellene, enten feste dem tilbake eller holde dem ute. For baksiden av opp delen, legge blomster eller juveler. Hvis volumet er nødvendig, erte håret før du trekker tilbake. Resten av håret henger ned grasiøst. Avhengig av ønsket utseende, krølle låser som henger ned eller la dem rett.

Lang og Loose

En annen 2007 frisyre er lang og løs. Legg hair extensions hvis håret er kort. For denne stilen store krølltenger er nødvendig. Krøll håret og la løs. Pin tilbake små sluser for å holde håret borte fra ansiktet hvis ønskelig. Du kan også ta små perler og plassere dem i hele håret for å gjøre det gnistre. For volumet, bruker Volumizing musen før du setter curlers i.

oppsveip

Upsweeps kan brukes for lang eller mellomlangt hår, men er best for middels lengde hår. En versjon av denne er en fransk vri. Hold alt håret glattet tilbake, eller ta små mengder rundt ansiktet og krølle dem. Har du krøllete hår, er en løs oppsveip for deg. Ta håret på bunnen av nakken og vri, fest med Bobby pinner som er i samme farge som håret ditt. En annen versjon av oppsveip er en sidesweep, hvor håret er samlet på siden i stedet for på toppen av hodet.

Krone eller Tiara

For bruder som har kort hår, kan du bruke en krone eller tiara. For å gi volum til håret ditt, bruk en krølltang. Krøll på baksiden av håret, og deretter bruke fingrene til å løsne krøllene opp. Ta krone eller tiara og plassere den på toppen av håret ditt. Tiaras kan også brukes i lengre frisyrer som halv opp, halvparten ned, eller den oppsveip.