Dyr Funnet i Desert Habitat

Dyr Funnet i Desert Habitat


En ørken er en region som kan være varm eller kald og mottar svært lite nedbør. De fleste ørkenen dyr har utviklet en rekke fysiologiske og atferdsmessige endringer for å håndtere ekstreme temperaturer, mangel på vann og potensielle overgripere. Den dromedar kamel, fennek, struts og ADDAX antiloper er noen dyr som trives i en ørken habitat.

Dromedaren Camel

Dyr Funnet i Desert Habitat

Den Dromedar kamel er egnet til en varm ørkenklima.

Den Dromedar kamel er funnet i den varme ørkenen i Nord-Afrika og Midtøsten. De har en pukkel på ryggen som lagrer opp til 80 lbs. av fett. Kameler bryte dette ned i vann og energi når du reiser lange avstander. Deres øyne er beskyttet mot elementene av to rader med øyevipper og tykke øyenbryn, og de kan lukke neseborene for å holde sand ut. Kameler har sterke polstret føtter for å gå i ulendt terreng. Deres tøffe lepper sette dem i stand til å spise tornete vegetasjon.

fennek

Den fennek lever i Sahara-ørkenen regionen i Nord-Afrika. Det er den minste medlem av reven familien. Den fennek har mange fysiske egenskaper som gjør ørkenen overlevelse inkludert store, flaggermuslignende ører som utstråler kroppsvarme for å holde dem kjølig. Deres lange, tykke pelsen isolerer på kalde netter samt beskytte dem fra den varme solen i løpet av dagen. Fennec rever har hårete føtter som beskytter dem mot den varme sanden.

Struts

Dyr Funnet i Desert Habitat

Strutser er funnet i Nord-Afrika ørkenland.

Strutsen er verdens største fugl, som varierer i vekt fra 220 til 350 lbs. (100 til 160 kilo). Strutser kan bli funnet i Nord-Afrika ørken habitater. De kan ikke fly, men er ekstremt raske høy utholdenhet løpere. Strutser har kraftige ben og klorte føtter i stand til å drepe store rovdyr. Når truet, vil strutser trykk nakken ned i bakken for å virke mindre synlig. Strutser lever av røtter, frø, insekter, øgler og planter som de henter det meste av sitt vann.

Addax Antelope

Dyr Funnet i Desert Habitat

Den Addax antiloper lever i Sahara-ørkenen.

Den Addax antilope bebor både sand og steinete områder av Sahara-ørkenen. Det er noen ganger kalt "skrue horn antilope" på grunn av den sin vridde horn. De ADDAX antilope sin diett består hovedsakelig av ørken gress og planter. Det drikker sjelden, får de fleste av sine vannbehov fra maten den spiser og fra dugg. Deres store flat hovene gjør dem i stand til å gå på myk sand uten å synke. Den Addax er et nattlig dyr som hviler i løpet av dagen bort fra den varme solen og vinden. Addax antiloper er oppført som kritisk truede pattedyr, og står overfor mulig utryddelse.