Hva Elementer trenger jeg for mitt bryllup?

August 21 by admin

Hva Elementer trenger jeg for mitt bryllup?


Planlegger et bryllup kan være en spennende, men overveldende, erfaring. Med så mye å vurdere, er det viktig å holde orden. Når du har de store detaljene fullført, vil du ønsker å begynne å tenke på opplysningene. For å forberede seg på den store dagen, sørg for at du har følgende elementer klare.

Wedding Bands

Planlegg minst to måneder i forkant av bryllupet for å bestille din bryllup band. Dette gjør det mulig for noen seg plass hvis du trenger å ha ringene størrelse. Hold ringene på et trygt sted før seremonien, når brudgommen kan gi dem til verken den beste mann eller ring-bærer. Hvis ringbærer er veldig ung, vurdere å bruke imitasjon ringer i prosesjonen. Den beste mannen kan deretter overlevere ekte bryllup band til liturg.

Song List

Gi en liste over spurt sanger (og noen du ikke foretrekker) til disk jockey eller band forhånd. Behold en kopi tilgjengelig i resepsjonen. Dette er bare én måte å sikre at ønsket musikk spilles.

Ceremony Necessities

Hvis du opprettet spesielle programmer for seremonien, sørg for å levere dem, sammen med andre elementer (kurver, buer, en enhet stearinlys) til posisjonen din før seremonien. Noen steder / kirker lar deg slippe av materialer noen dager før arrangementet.

Mottak og hage

Husk at resepsjonen rekvisita, for eksempel trykte menyer, bordkort, gjeste favoriserer, ristende fløyter, formelle klippeutstyret, en signering matte og penn og andre personlige gjenstander, kan leveres til resepsjonen området før bryllupet ditt dagen.

bryllup antrekk

Sammen med din brudekjole eller smoking, sørg for å huske noen tilbehør som sko, undertøy, strømpebånd, strømper, belte, sokker, selv en ekstra undertrøye.


Related Posts


Hva Elementer trenger jeg for Ni Shrines i Oblivion?

Hva Elementer trenger jeg for Ni Shrines i Oblivion?

"The Knights of the Nine" er en nedlastbar utvidelsespakke for Bethesda Softworks ' "Elder Scrolls IV: Oblivion" single-player rollespill. Når utvidelsen er installert i hovedspillet, låser det et oppdrag som sender deg ut på eventyr o
Hva Størrelse Markise trenger jeg for mitt Caravan?

Hva Størrelse Markise trenger jeg for mitt Caravan?

Markiser er en viktig del av mange caravan opplevelser. De legger til ekstra plass til campingvogn, som kan brukes til et bord og stoler eller bare for lagring av våte klær og sko mens de tørker. Noen av de større markiser selv komme med plass til å
Hva Størrelse Propan Tank trenger jeg for mitt Weber Summit Platinum?

Hva Størrelse Propan Tank trenger jeg for mitt Weber Summit Platinum?

Grillmat industrien tilbyr mange varianter av kokeapparater - fra en grunnleggende kull-drevet enheten til en gassgrill. I tillegg kan grillen være frittstående eller bygges inn i en permanent uteplass design. Weber tilbyr en grill kalt Summit Platin
Hva utstyr trenger jeg for å fotografere en Beach Wedding?

Hva utstyr trenger jeg for å fotografere en Beach Wedding?

Beach bryllup er svært populært i disse dager, og par som ønsker å spare penger ofte spørre sine venner til å spille inn den dagen for dem i stedet for å ansette en profesjonell fotograf. Men det er viktig å gjøre en best mulig jobb på dagen, som bet
Hva utstyr trenger jeg for Home Canning?

Hva utstyr trenger jeg for Home Canning?

Folk elsker å spare penger. Hjem hermetisering er en relativt enkel, økonomisk og velsmakende måte å gjøre nettopp det. Å riktig og trygt kan mat hjemme, du trenger spesialutstyr. forbehandling Utstyr De fleste matvarer må behandles eller kokt, før h
Hva deler trenger jeg for en Arcade PCB Board?

Hva deler trenger jeg for en Arcade PCB Board?

En kretskort eller PCB, er en type krets som kommer med innebygd ledende veier. Disse innebygde ledende veier, typisk i form av kobberleder strimler, fjerne behovet for wire, som trasé lede strømmen over kretsen. Dette gjør effekt bygge enklere. Hvis
Hva trenger jeg for å få et ekteskap lisens?

Hva trenger jeg for å få et ekteskap lisens?

Detaljene for hva du trenger å kjøpe et ekteskap lisens kan variere fra stat til stat. Men det er noen ensartet dokumentene du trenger, uavhengig av staten der du prøver å sikre et ekteskap lisens. Din forlovede ' Som en generell regel, de fleste sta
Hva trenger jeg for å koble opp en Wii til Internett?

Hva trenger jeg for å koble opp en Wii til Internett?

Du trenger ikke mange elementer å koble Wii-konsollen til Internett, og prosessen er enkel å følge. Tar Wii online åpner opp mange muligheter, for eksempel elektroniske spill, og tilgang til nedlastbare WiiWare-titler. Bredbånd Internett-tilkobling D
Hvordan kan jeg Braid Blomster Into My Hair for mitt bryllup?

Hvordan kan jeg Braid Blomster Into My Hair for mitt bryllup?

Blomster legge en myk touch til flettet frisyrer for et bryllup. Du kan oppnå en elegant eller casual look, avhengig av hvilken type blomster du velger. Du kan også bruke et slør over dine flettene, selv om du har blomster. Det vil gi blomstene en de
Hva Supplies å kjøpe for et bryllup

Hva Supplies å kjøpe for et bryllup

Bryllup er ofte forbundet med ideen om et logistisk mareritt, hovedsakelig på grunn av det store utvalget av ting å planlegge og usikkerhet om hvor mange mennesker kommer til å delta. Som et resultat, har profesjonelle spesiell hendelse, og bryllupet
Hvilke materialer trenger jeg for å bygge en modell Bridge Suspension?

Hvilke materialer trenger jeg for å bygge en modell Bridge Suspension?

Hengebruer, som Golden Gate Bridge i San Francisco og Brooklyn Bridge i New York, er ikke bare vakre å se på, men er tekniske vidundere. En hengebro tårn og kabler overfører vekten jevnt fordelt til store anker blokker på hver ende av brua. For å vis