Hvor å låse opp Trucks i Monster Jam DS

Monster Jam er et videospill serien den tillater spilleren å rase virkelige monstertrucker. Spillet har vært tilgjengelig, med liten forskjell i funksjoner, for Xbox 360, PlayStation 2, Wii, PC og Nintendo DS. Foruten racing, har spillet også en drag racing modus og en freestyle modus, hvor du kan gjøre ulike triks ut av ramper. I motsetning til Xbox 360 og PlayStation 2 versjoner, har Nintendo DS-versjonen uten cheats eller koder for å låse opp lastebiler. Men med litt trening kan du låse opp alle lastebiler ved å slå raser og etterbehandling løp i raske tider.

Bruksanvisning

1 Samle så mange "Monster Points" som mulig. Du kan få disse punktene ved å knuse biler og gjenstander under løpene og i freestyle modus. Når du får alle de punktene det er mulig, vil du låse opp skjulte lastebiler. Gå til "Velg en lastebil" skjermen for å velge en av de nylig ulåst lastebiler før du starter en ny rase.

2 Race i kretsen modus og få første plass i hver hendelse i kretsen. Når du slå løpene, vil du låse opp flere lastebiler. Hold kjører de nyere lastebiler som de er vanligvis raskere og sterkere enn standard lastebiler som starter spillet.

3 Få første plass i Las Vegas finalen for å låse opp det siste settet med skjulte lastebiler.

4 Fullfør Sam Boyd stadion løp på under 10 sekunder, og du vil låse opp en annen lastebil. Velg din raskeste, letteste lastebil for dette løpet.

5 Race i kjøpesenteret rase og fullføre løpet på under to og et halvt minutt. Bruk snarveien gjennom mat domstol plassert i midten av kurset.

6 Få den endelige skjult lastebil ved hjelp av DS online spillfunksjon og kontakt med fire spillere i ett løp på samme tid. Verten for løpet vil låse opp den siste skjult lastebil, Black Smith.

Hint

• Start med praksis modus for å mestre etterbehandling løp raskt og å øve knusende stedene.