Hvordan å sette sammen Metal Tall i "Warhammer 40000"

Hvordan å sette sammen Metal Tall i "Warhammer 40000"


Selv om plast miniatyrer utgjør mye av den "Warhammer 40000" spekter av miniatyrer, har hver hær et utvalg av metallmodeller. Fra monstre som Tyranid Hive Tyrant og Necron C'Tan til infanteri slik som Dark Eldar Succubi og Imperial Guard Storm Troopers, metall modeller trenger litt mer forberedelse og bygging enn sine plast kolleger gjør.

Bruksanvisning

1 Forbered din modell ved å legge ut alle sine brikker og fjerne alle de flash og mold linjer med filen og Clippers. Noen ganger er disse åpenbare; andre urenheter, som for eksempel mugg linjer rundt beina, trenger nærmere undersøkelse. Det er verdt din tid til å gjøre dette før montering, fordi når modellen er sammen, kan det være vanskelig å få fil eller klippere i fordypningene.

2 Festing større modeller sammen med korte deler av binders. Bor et hull i en av forbindelsesflater, sett binders wire og DAB litt maling på slutten. Line opp to stykker av modellen, og deretter skille dem. Malingen vil forlate et sted, som viser hvor du skal bore neste hull.

3 Legg akkurat nok super lim for å dekke overflaten som skal limes og montere delene sammen. Holde dem sammen i omtrent 30 sekunder. For mindre infanteristore modeller super lim bør være nok, men hvis delta ser ut som om det vil være svak, feste det.

4 Fyll hullene med modellering kitt. Hullene er vanligvis på skjøtene. Du må kanskje strekke sculpting ferdigheter til å sørge for at modellering kitt matcher resten av modellen; kan det være skalaer eller skinner på hver side av spalten, og et glatt bånd i mellom vil skille seg ut. Bruk sculpting verktøy for å matche mønstre.

5 Legg en base til din modell. En standard infanteri modellen leveres med en 25 mm base som du kan dekorere med flokken, modellering sand eller statisk gress. Dette er fargede materialer som representerer forskjellige terreng, for eksempel sand, gress eller snø, som du kan feste til underlaget med PVA lim. Større modeller kommer med større baser, 40 mm til 60 mm i diameter. Disse gir en utmerket mulighet til å vise frem dine modellering ferdigheter og din fantasi, så det er vanligvis nok av plass rundt beina på din modell for å gjenskape fremmed landskap, uheldige ofre eller knust natur.