Hvordan bruke NexxTech Multimeter 2218202

Hvordan bruke NexxTech Multimeter 2218202


Elektriske apparater er nå en grunnleggende del av vår måte å leve på. Dessverre kan de ikke klarer spontant og i disse tilfellene er det nyttig å ha et middel til å utsette teste enheten. En NexxTech multimeter 2218202 er en bærbar enhet som er i stand til å måle viktige elektriske størrelser som spenning, strøm og motstand. Enheten består av en hoveddel med display og to elektriske sonder som kan kobles fra. Den multimeter har de ekstra funksjonene ved å være i stand til å gi en stemme avlesning av verdien av målingen, samt belyse resultat, noe som gjør den ideell for bruk i mørket.

Bruksanvisning

1 Plugg måle sonder inn i hoveddelen. Den multimeter leveres med røde og sorte målinger sonder. Plugg den røde sonde inn i positive og svart sonde inn i den negative polen.

2 Slå på multimeter ved å dreie hjulet på forsiden med urviseren. Velge målefunksjonen som er nødvendig. Det er et utvalg av AC / DC-strøm, AC / DC-spenning, motstand, kapasitive, frekvens og kontinuitet. Den multimeter vil automatisk velge et område som passer til målingen.

3 Plasser måle sondene over klemmene på anordningen som måles. Displayet vil vise resultatet av målingen. Den multimeter vil også kunngjøre resultatet, hvis bryteren på den røde sonden ledelsen presses for mindre enn 1,5 sekunder. Hvis skjermen må belyses, trykk og hold bryteren på den røde sonden ledelsen mer enn 1,5 sekunder. Displayet lyser i 30 sekunder.