Hvordan bygge en Knock Hockey Board

Knock hockey er en miniatyrversjon av is eller vei hockey. Spilt på en treplanke designet for å se ut som en ishockey skøytebane, banke hockey hovedmål er den samme som spillet det er speilet på: å skyte pucken inn i motstanderens mål. Brettspillet ble først introdusert av Carrom selskapet i 1942 under navnet "Nok-Hockey", men du kan bygge din egen versjon av den med noen skrap trestykker.

Bruksanvisning

1 Legge begge to-fots lange stykker av kryssfiner på et flatt underlag. Mål og merk midtpunktet på langsiden av stykkene.

2 Lag et merke 2 inches på hver side av merket du gjorde i trinn 1 på begge delene av kryssfiner.

3 Klipp ut en firkant mål mellom merkene du gjorde i trinn 2 som er 1,5 inches høy på begge deler av kryssfiner.

4 Legg den tre-for-to-fots kryssfiner på et flatt underlag.

5 Påfør trelim til nederste kant av biter av kryssfiner fra trinn 1-3. Plasser dem på to-fots kanter av tre-fot lange stykke kryssfiner. Pass på at veden er flush til kantene og trykk dem godt på plass. La limet tørke i 10 minutter.

6 Påfør trelim til nederste kant av to to fot, 11,5-tommers lange kryssfiner stykker. Plasser dem på tre-fots kanter av tre-fot lange stykke kryssfiner. Pass på at veden er flush til kantene og trykk dem godt på plass. La limet tørke i 10 minutter.

7 Skjær 4 1-tommers kube kryssfinér blokker over sine diagonalene slik at hver er en trekant med en rett vinkel.

8 Påfør trelim til bunnen av trekantede biter og legg en i hvert av hjørnene av styret. Trykk dem godt på plass og la dem tørke i 10 minutter.

9 Markere stedet i styret som er 1,5 meters avstand fra midten av begge målene. Tegn en sirkel rundt dette stedet med en svart markør. Dette er sentrum av brettet og avslagsirkelen.