Hvordan få en venn til å like deg mer enn en venn

Hvis noen vet hvordan å få en venn til å like deg mer enn en venn, så det ville være meg. Min første dag av college i 2001 møtte jeg en jente. Hun og jeg ble venner. Vi hang ut, snakket, dro på fest sammen. Selvfølgelig var det sjelden bare henne og meg Vi var alltid rundt en gruppe venner. Folk spøkte oss og hadde veddemål om vi ville hekte. Rundt 1 1/2 år etter møte henne at jeg innså at jeg hadde følelser for henne. Jeg også stilte spørsmålet, hvordan få en venn til å like deg mer enn en venn. Jeg gikk for det og ba henne om å date meg. Vi giftet seg i 2005! Sjekk ut fremgangsmåten jeg tok for å komme dit.
(Jeg postet noen linker i Resources delen hvis du ønsker å lese flere måter å tiltrekke seg og selv forføre din venn)

Bruksanvisning

1 The First Impression - Antar dette er en aktuell venn av deg da du allerede har gjort ditt første inntrykk en stund siden. Tenk tilbake til den dagen. Var hun i deg? Da jeg møtte min jente var jeg bare chilling på en benk, og hun gikk opp til meg, bedt om å sette seg ned da hun startet samtalen. var tydelig hun inn i meg. Dette kan være et tegn for deg.

2 Gjør hennes venner elsker deg - Jenter elsker konkurranse. De konkurrerer med hverandre hele tiden. De verdsetter også sine venner meninger. Holde henne nær, men beholde hennes venner nærmere. Hell på god fyr mentalitet, men ikke gjør det åpenbart. Det viktigste er å ikke la en av hennes venner falle for deg først. Jenter liker god, rolig gutta - som venner. Være kul og rolig rundt hennes venner, men når du er alene være utadvendt og pratsom. Når hennes venner snakke om deg de vil alle si "aw jeg liker ham at han er så hyggelig, men han er litt stille". Da jenta vil si noe sånt som "Han er ikke stille rundt meg (blah blah jeg føler spesiell nå)". Nå vennene hennes som deg og kjæresten din føles som hun kjenner deg bedre enn den andre.

3 Det er ikke som de filmer -
Sjansene er du vil ikke få noen uventede eventyr første kyss og gjøre henne forelsket i deg. I stedet vil du være nervøs og begynner å handle rart rundt henne. Du vil også ha en trang til å søle dine guts til henne og fortelle henne hvor mye du elsker henne og ønsker å være sammen med henne for resten av hennes liv. Nok med det allerede. Be cool tosk. Chillax og tenke på dette for et sekund. Den beste måten er langsom og jevn. Gi henne subtile hint og tegn du er interessert. La henne vite hvordan hun ser ut, kompliment henne. Legg merke til de små detaljene. Viktigst se hvordan hun reagerer. Hver jente reagerer litt annerledes. Du har en bedre sjanse til å lese henne enn meg. Noen jenter tar det som en oppriktig kompliment, andre tar det som "ja jeg vet at jeg er så hot". Så igjen noen jenter går i forsvar, eller noen kan også være uenig med deg. Poenget er å slippe hint uansett hvordan hun reagerer.

4 Få Feedback -
Husk hvor du fikk fint med vennene sine? Nå er det på tide å dra nytte av det. Snakk med en av hennes venner i hemmelighold. La henne vite at du er forelsket og var interessert i hva hun trodde. Spør henne om å bringe ham opp i deres samtale og rapportere tilbake. Ikke bekymre deg, jentene elsker å spille disse spillene. Det er det de lever for.

5 Gjør Move -
Hvis du har fått gode reaksjoner fra hint slippe og hennes venn rapporterer tilbake med gode nyheter så gå for det. Gå for det som i bringe det opp til henne. Gå en tur eller ta henne ut til iskrem. Poenget er å prøve å unngå forlegenhet. La henne vite at du liker henne og ønsker å prøve det ut. Men ikke få alle grøtaktig, jenter bare sånn etter at du starter dating. Hvis hun sier nei eller hun trenger å tenke på det la henne vet at det er kule og endrings fag. Fortsett snakker som du vanligvis gjør, ikke la henne tror vennskapet er over. Hvis hun sier ja så der du går. Lett som en plett.

Hint

  • Tipsene i denne artikkelen var de av min egen personlige erfaring. De jobbet for meg, men alle er forskjellige. Les artiklene som er oppført i Resources under for flere gode ideer.