Hvordan få et bedre forhold til den du elskerHvordan få et lykkelig forhold. Det kan hjelpe deg å se på ting annerledes hvis du sliter med sjalusi eller andre usikkerhet.

Bruksanvisning

1 Du har inngått en god relasjon og ønsker å holde det på den måten, ikke sant? En av de raskeste måtene som jeg har sett et forhold går sur er par ikke å gi hverandre rom. Det er virkelig ingen spøk, eller en dum børste off line, det betyr bare at vi alle trenger litt plass nå og da.

2 Jeg hørte ett par bare den andre dagen. Hun sier "Hvorfor ønsker du å gå til ballen spillet når du vet at jeg må jobbe den kvelden?" Nå, dette for meg høres eiendomspronomen, ønsker han å gå med gutta til en ball spill, sier han, "Jeg visste ikke planlegge når spillet ble spilt" Min mann og jeg har mye til felles, men hvis han vil å gå ut med gutta nå og da, så hva? Gir meg tid til å gjøre ting jeg liker som ikke alltid inkludere ham.

3 Det er viktig å gjøre ting sammen, men du bør aldri bli fornærmet om noen ganger han ønsker å henge med gutta, eller du med jentene. Arbeid sammen og snakke, ikke krangle over de små tingene, kan noen av oss være i et forhold og fortsatt være våre individuelle selv, så lenge kommunikasjonen pågår. Ikke la usikkerhet ødelegge sjansen for en meget lykkelig liv sammen.

4 Like viktig som det er for deg å ha tid sammen, er det like viktig at du bruker litt tid fra hverandre, vil du sette pris på hverandre mer, og har mer å snakke om!

Hint

  • Dette er mine personlige synspunkter og de er ikke ment å fornærme noen, Hvis artikkelen er nyttig for deg, Vennligst rangere det, Takk
  • Dette kan gjøre deg til en gladere person.