Hvordan finne tid til Gud

I vår verden, finne tid til Gud kan være vanskelig. Noen ganger vi ikke har nok tid for oss selv. Denne artikkelen vil vise oss hvordan vi kan finne tid til Gud.

Bruksanvisning

1 Du må se på livet ditt og spør deg selv hvordan jeg kommer til å finne tid til Gud? Svaret er enkelt, men du må være villig til å ta steget. Det første skrittet for å finne tid for Gud er å lage en tidsplan. Denne planen vil vise deg hvordan du bruker nesten hvert øyeblikk av dagene.

2 For å finne tid til å tilbringe med Gud, du har å gjøre Gud en prioritet. På timeplanen din, har Gud til å være på toppen av listen. Jeg er en hjemmeværende far til to, og jeg jobber full tid på kvelden. Jeg måtte sitte ned og planlegge dagen min å finne tid til Gud, mine barn, min kone og meg selv. På min liste, har Gud å komme først. Jeg leser i Bibelen hver morgen når min (tre år gamle datter) og jeg spiser frokost. Hvis jeg ikke sette Gud på toppen av listen min, vil jeg glemme å tilbringe tid med Gud.

3 Mens jeg jobber om natten, kjører jeg i timevis i bilen min. På noen av mine leveranser, jeg slår av radioen, og jeg ber til Gud. Dette er en tid når jeg er alene med Gud. Det er fredelig og den daglige rutinen er ikke å komme i veien for meg.

4 Det finnes andre måter du kan tilbringe tid med Gud. Du kan kaste din favoritt Christian CD i stereo og synge lovsanger til Gud. Hvis du har talent for å skrive, kan du skrive et dikt eller en sang om Gud. Det viktigste er å prioritere. Finne tid til å tilbringe med Gud er ikke vanskelig når du setter ham på toppen av listen.

Hint

  • Hvis du ønsker å finne tid til å tilbringe med Gud, satte Gud på toppen eller listen.
  • Prioriter livet ditt, eller du kan kanskje ikke gå ned den rette vei. Hvis du ønsker å tilbringe tid med Gud, må du gå gjennom med dine planer.