Hvordan finner jeg ut om min bestemor forlot meg penger når hun døde?

April 18 by admin

Hvordan finner jeg ut om min bestemor forlot meg penger når hun døde?


Avgjøre om din bestemor husket deg i hennes vilje kan være en vanskelig prosess, og en muligens florerer med familiær strid, spesielt hvis byrder er et familiemedlem du ikke stoler på, eller hvis du er usikker på om bestemor selv opprettet et testament. Hvis ingen vilje ble innlevert, som et barnebarn, dine rettigheter til boet er ikke-eksisterende med mindre det var ingen som lever direkte etterkommere på tidspunktet for dødsfallet. Selv om du oppdager vilje og finner ut at bestemoren kalt deg som mottaker, må du være tålmodig; noen ganger fordelingen av eiendeler kan ta mer enn et år.

Bruksanvisning

1 Spør din bestefar og foreldre om bestemoren din vilje, hvis de lever, og du har kontaktinformasjon for dem. De er sannsynligvis klar over innholdet i testamentet, spesielt hvis det nevner dem eller deg.

2 Vent å bli kontaktet av utøver av viljen, hvis du ikke kan kontakte noen familiemedlemmer, eller de kan ikke fortelle deg definitivt om du ble navngitt. Hvis bestemor heter du i testamentet som en begunstiget, ved lov byrder må komme i kontakt med deg og gi deg beskjed når skifteprosessen har begynt.

3 Ta kontakt med din bestemors advokat direkte (hvis du har sin kontaktinformasjon) hvis byrder ikke har kontaktet deg, men du mener dette er feil. Spør advokat om din bestemor heter du på vilje og om du bør forvente noen penger.

4 Besøk surrogat Court, eller skifterett, i det fylket hvor viljen ble innlevert og probated. Siden en vilje blir et offentlig dokument etter at den er probated, alle kan se det. Les gjennom den for å finne ut om din bestemor villet deg noen penger. Lag en kopi av viljen til deg selv hvis du finner ut at hun heter deg som mottaker. Hvis ingen vilje ble innlevert, søket er over; er det sannsynlig at du ikke har noe krav til noen eiendeler etterlatt av din avdøde bestemor.

Hint

  • Være diplomatisk når man diskuterer den vil med andre familiemedlemmer. Stress knyttet til distribusjon av eiendeler av avdøde medlemmer kan trekke familier fra hverandre.
  • Selv om viljen venstre bestemmelser for barnebarna spesielt hvis du er en trinn-barnebarn, er du ikke betraktet et barnebarn, og ikke får en del av boet.

Related Posts


Hvordan finner jeg informasjon om min onkels død?

Hvordan finner jeg informasjon om min onkels død?

Spesielt når en familie bor langt fra hverandre, kan det være vanskelig å finne ut detaljer om et familiemedlem er død, slik som onkelen din. Andre familiemedlemmer kan være i stand til å gi deg detaljene, men hvis du ikke er i nær kontakt med den de
Hvordan finner jeg levende slektninger for gratis?

Hvordan finner jeg levende slektninger for gratis?

Jakten på levende slektninger kan være dyrt og tidkrevende. Hvis du noen gang har mistet en kjær, eller hvis du prøver å finne slektninger som kan gi informasjon om familietreet, det finnes måter å finne dine slektninger gratis. Ikke bli lurt av nett
Hvordan finner jeg ut verdien av min mynt samling?

Hvordan finner jeg ut verdien av min mynt samling?

Enten du ønsker å selge mynt samling eller du er rett og slett nysgjerrig på hva samlingen din er verdt, må du lære ganske mye om numismatikk (Myntsamling) før du gjør en nøyaktig vurdering. Price guide Kjøp en kvalitet up-to-date prisguide for den t
Hvordan finner jeg ut vet hvor mye min basketball rookie kort er verdt?

Hvordan finner jeg ut vet hvor mye min basketball rookie kort er verdt?

Ripping åpne en ny pakke med basketball kort og oppdage en populær rookie kort kan være en spennende opplevelse. Rookies er generelt de mest verdifulle basketball kort. Det finnes en rekke måter å finne ut akkurat hvor mye basketball rookie kort er v
Hvordan finner jeg min Cherokee forfedre?

Hvordan finner jeg min Cherokee forfedre?

Finne Cherokee forfedre krever lekser. Du vil ikke finne alle svarene på ett sted. Bruk så mange ressurser som mulig for å søke etter dine forfedre. Dette er den beste måten for å samle nøyaktig informasjon. Census Rolls For å bruke Cherokee folketel
Hvordan finner jeg ut min WEP-nøkkel for å koble min Wii til Internett?

Hvordan finner jeg ut min WEP-nøkkel for å koble min Wii til Internett?

Nintendo Wii gaming system tilbyr en online spillopplevelse for mange av sine titler. For å spille disse titlene på nettet, må du koble Wii til en Internett-nettverk. Hvis Wii bruker en trådløs tilkobling, og det er en sikkerhetsnøkkel kode som kreve
Hvordan finner jeg ut min arv Når jeg ikke har navn eller fødselsdato?

Hvordan finner jeg ut min arv Når jeg ikke har navn eller fødselsdato?

Slektsforskning arbeider ofte ved prøving og feiling. Slektsforskere, enten profesjonelle eller amatører, må sette sammen puslespillet av en families historie ett navn om gangen. Starte en slektshistorie prosjekt kan virke skremmende, spesielt hvis d
Hvordan finner jeg ut gjøre hvis min mann har en hemmelig mobiltelefon?

Hvordan finner jeg ut gjøre hvis min mann har en hemmelig mobiltelefon?

Ifølge Truthaboutdeception.com, vil anslagsvis 50% av alle gifte menn jukse på enkelte punkt. Når du har en affære, vil en mann nesten alltid forlate tegn på at du kan plukke opp. En hemmelig mobiltelefon, mer tid brukt på hans utseende, mer tid bruk
Hvordan finne en ektemann etter at han forlot

Hvordan finne en ektemann etter at han forlot

Hvis mannen din forlot deg og ditt ekteskap, og du trenger å spore ham opp (enten det er å løse en penger eller fengselsstraff problem), er det en rekke alternativer som å gjøre det. Finn din mann, slik at du kan binde opp de løse endene i ekteskapet
Hvordan stopper jeg Kranglet med min tenåringer?

Hvordan stopper jeg Kranglet med min tenåringer?

Mens alle foreldre ønsker et godt forhold til sine tenåringer, er dette ofte utfordrende. Enten det innebærer å krangle om portforbud eller gjentatte ganger å fortelle dem til å rense sine rom, kranglet med tenåringer blir slitsomt for mange foreldre
Hvordan finne bøker på Min Lexile nivå

Hvordan finne bøker på Min Lexile nivå

En persons Lexile Mål er et mål på sin leseferdighet; en bok Lexile Mål indikerer sin vanskelighetsgrad. Studenter vanligvis får Lexile score når de tar å lese tester på slutten av et studieår. Dette resultatet kan hjelpe en student å velge bøker for