Hvordan identifisere Haviland Kina Pattern 23571

Haviland Kina er høyt og vidt samlet i dag, men fordi de Haviland fabrikkene var så produktive, kan identifisere et bestemt mønster være vanskelig. Mønster 23571 er ikke spesielt sjeldne eller mer collectible enn andre mønstre; selve volumet av Haviland mønstre og deres variasjoner gjør jobben med å identifisere mønster 23571 en utfordring. Fire selskaper med Haviland navn produsert Kina: Haviland & amp; Co i Limoges, Frankrike (noen ganger merket H & amp; co.); Theodore Haviland, både i Frankrike og New York; Charles Feltet Haviland (noen ganger merket CFH); og senere, bayersk Johann Haviland, som produserte billig Kina. Det er mer enn 30.000 mønstre og variasjoner av Haviland Kina, og de fleste av mønstrene ikke har fabrikk gitt navn.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med Haviland Samlere International Foundation på Havilandcollectors.com for informasjon om mønsteret 23571. Request gratis mønstergjenkjenning service. E-post bilder av forsiden og baksiden av en plate i en jpg, jpeg, gif eller png format. Bruk skjemaet oppført i avsnittet på slutten av artikkelen.

2 Oppsøke et selskap som tilbyr matchende tjenester og selger erstatninger for settene. Søk "china erstatning stykker" på nettet. Send selskapet et bilde av mønsteret, og du vil motta en rapport med navnet mønster og bitene selskapet har på lager.

3 Bruk en prisguide for Haviland Kina som har en billedlig katalog av mønstre. De fleste vil gi mønsteret navn, mønster nummer og datoer mønsteret ble gjort. Guiden kan også gi detaljer som den eksakte størrelsen på forskjellige stykker, for å hjelpe deg med å identifisere mønster.

Hint

  • Noen erstatning selskaper har billedkataloger på nettet for å bidra til å identifisere mønstre. Mange tilbyr mønstergjenkjenning tjenester gratis.
  • Consult "To hundre Mønstre Haviland Kina," av Schleiger familien. På slutten av 1930-tallet og begynnelsen av 1940-tallet, Arlene Schleiger kjøpt ulike delene i et forsøk på å fullføre sin mor & # 039; s satt av Haviland Kina. I boken Schleiger registreres hvert mønster og tildeles det et tall, dermed ble begrepet Schleiger Antall født. Les den nyeste utgaven av "Two Hundred Mønstre av Haviland Kina", som korreksjoner har blitt gjort som nye stykker ble oppdaget.