Hvordan jeg Tjen Mirror klasse gjør i Mario Kart Wii?

Mario Kart Wii skiller løpet vanskeligheter på klasser av motorstørrelse. Den 50cc klassen er den enkleste, mens 150cc er det vanskeligste. The Mirror Class er en hemmelighet klasse som spillerne må låse opp. Det er lik 150cc klassen i vanskeligheter, men kursene er et speilbilde av den opprinnelige versjonen. The Mirror Class er bare opplåsbare i Grand Prix-modus.

bruksanvisning

1 Trykk på "A" på Wii-fjernkontrollen til å velge "Grand Prix-modus" fra hovedmenyen for «Mario Kart Wii». Klassen valgskjerm vises.

2 Trykk "A" for å velge 150cc. The Mirror Class er ikke opplåsbare i 50cc eller 100cc klasser.

3 Trykk "A" for å velge et tegn, kjøretøy og drift modus. Disse alternativene er et spørsmål om personlig preferanse. Enhver kombinasjon av disse alternativene kan låse opp Mirror Class. Koppen valgskjerm vises.

4 Trykk "A" for å velge en cup for å konkurrere i. Det spiller ingen rolle hvilken rekkefølge du full koppene i. Bare Mushroom Cup og Flower Cup vil være tilgjengelig i begynnelsen. De andre kopper vil låse opp etter at du slå det nødvendige antall kopper.

5 Vinn en gullmedalje i koppen. Hver kopp har fire løp. Du tjener poeng avhengig av hvor godt du gjør i hvert løp. Den racer med flest poeng etter fire løp vinner gullmedaljen. Du trenger ikke å plassere først i alle fire løp å vinne gull, men det hjelper.

6 Gjenta trinn 4 og trinn 5 til du har en gullmedalje i Mushroom, Flower, Star, Special, Shell, banan, Leaf og Lyn kopper. The Mirror klasse låses opp når du har en gullmedalje i alt åtte av kopper i 150cc Grand Prix-modus.

Hint

• Noen kopper låst opp i 50cc eller 100cc klassen i «Mario Kart Wii» vil ikke bli låst opp i 150cc. Alle tegn og karts låst opp i disse klassene vil være brukbare i 150cc løp.
  • Bruke Mario i Standard Kart M er et solid valg for alle løpene. Denne kombinasjonen har ingen spesielle svakheter, som gjør at den kan gjøre det bra på noen løp.