Hvordan jeg tvinger Kjæresten min var å ha et farskap test?

September 12 by admin

Hvordan jeg tvinger Kjæresten min var å ha et farskap test?


Spør kjæresten din til å ta en farskapstest er en delikat sak. Det betyr at du ikke tror du er far til hennes barn, som betyr at du tror hun er i stand til å lyve, jukse og bevisst bedrag. Nektet å ta testen kan like gjerne være en indikasjon på hennes uskyld som hennes skyld. Tvinge henne til å ta en test for å bevise farskap krever har loven på din side. Hvis du føler du har vært uredelig å betale barnebidrag, kan en dommer kreve henne for å bevise farskap. Uten loven på din side, er du nødt til å tvinge henne til den gammeldagse måten: fortsette å spørre.

Bruksanvisning

1 Fortell henne hva du føler. Forklar kjæresten din at du er i tvil om barnets farskap. Ikke krangle eller kjefte; bare oppgi ditt tilfelle i en rolig, alvorlig sak. Hvis kjæresten din får opprørt og forsøker å eskalere situasjonen, erkjenner hennes følelser og hold deg til poenget ditt. Si: «Jeg forstår dette uro deg. Dens uro meg også. Men jeg kan ikke se bort fra hvordan jeg føler meg. La oss få en farskapstest og legge saken å hvile en gang for alle."

2 Gjøre jobben. Hvis du ønsker å ta en DNA-test på et laboratorium, sette opp avtalen og betale gebyret. Hvis du ønsker å gjøre en test hjemme, kjøpe settet. Forklar til kjæresten din at du ikke bare å klage eller å komme med tomme trusler, men at du virkelig vil ha svar, og har gjort forberedelsene er nødvendig for å finne ut sannheten. Gjør det klart at det eneste som holder tilbake prosessen er hennes tillatelse.

3 Trekk ditt engasjement. Hvis barnet er nyfødt eller spedbarn, forklare til kjæresten din at du ikke vil fungere som barnets far før du vet sikkert. Hvis du lever sammen, flytte ut før du vet sannheten, så du vil ikke vite det får festet til et barn som kanskje ikke bli din.

4 Forklar innsatsen. Fortell henne at å ikke ha farskapstest truer videreføring av romantisk forhold. Hvis barnet er eldre, og du har vært konstituert som hans far, forklare til kjæresten din at du ikke vil slutte å fungere som barnets far, bare fordi han ikke er biologisk deres. Hvis barnet er nyfødt forklare at det å finne ut at barnet ikke er ditt betyr ikke automatisk at du vil forlate henne for å heve barnet alene. Fortell henne at du tror dere to kan gjøre det gjennom noe med ærlighet og åpen kommunikasjon, men hvis hun fortsetter å holde tilbake sannheten en sivil forhold med henne vil være nesten umulig.

5 Involver domstolene. Hvis du har vært betalende barnet støtte og oppfylle andre juridiske, økonomiske og emosjonell støtte til barnet, men mistenker at du ikke er faren, kan retten tvinge kjæresten din til å bevise farskap. Gjør dette så snart mistanker oppstår; ifølge Home-Tips-Plus.com, vil noen stater bare tvinge en kvinne til å fullføre en farskapstest innenfor en viss tidsramme. Etter den tid, mistanker eller ingen mistanker, du vil være juridisk regnes som barnets far.


Related Posts


Hvordan kan jeg tjene Kjæresten min savner meg?

Hvordan kan jeg tjene Kjæresten min savner meg?

Hvis du og kjæresten din er på en pause fra dating hverandre, og du savner henne som henne gal, sannsynligvis du aktivt tenker på hvordan å få henne tilbake i armene igjen. Men det er ofte lettere sagt enn gjort. En måte som å tenne ditt forhold er v
Hvordan kan jeg overbevise Kjæresten min å gå ned i vekt uten å gjøre henne føle seg dårlig?

Hvordan kan jeg overbevise Kjæresten min å gå ned i vekt uten å gjøre henne føle seg dårlig?

Du elsker din gal - hun vet det. Du har delt interesser og nok forskjeller til å holde det krydret. Men noen ganger kan det hende du har spørsmål, og finne måter å løse dem uten å såre følelsene hennes etterlater deg nervøs og usikker. Dette gjelder
Hvordan kan jeg hjelpe kjæresten min til å få trykklette?

Hvordan kan jeg hjelpe kjæresten min til å få trykklette?

Alle avtaler med noen form for stress på en daglig basis. Enten det er fra en dårlig dag på jobben eller død av et kjæledyr, kan det være vanskelig å se noen under mye stress, spesielt hvis det er noen du bryr deg om. Når kjæresten din er stresset, k
Hvordan kan jeg fortelle kjæresten min ønsker jeg å flytte ut?

Hvordan kan jeg fortelle kjæresten min ønsker jeg å flytte ut?

Avslutte et forhold er alltid en utfordrende forslag, men når du lever sammen, er de emosjonelle vansker forsterket med de logistiske problemer med å bevege seg. Mens informere kjæresten din som du ønsker å flytte ut er bundet til å være ubehagelig,
Hvordan å trøste kjæresten min da hans far er død

Hvordan å trøste kjæresten min da hans far er død

En del av å være i et forhold handler om å håndtere vanskelige tider og får bestått slit. Ett problem du kan møte med kjæresten din er død av sin far, som kan være en utfordrende tid for dere begge. Trøstet kjæresten din gjennom graven tapet av sin f
Hvordan å støtte kjæresten min Crisis

Hvordan å støtte kjæresten min Crisis

I et sunt forhold, to folk er der for hverandre når den andre går gjennom en krise. Enten krisen innebærer å miste en jobb, å ha et dødsfall i familien, slåss med en venn eller opplever økonomiske problemer, er det ting du kan gjøre for å støtte kjær
Hvordan unnskyld til kjæresten min far

Hvordan unnskyld til kjæresten min far

Din unnskyldning til kjæresten din far bør være oppriktige og fra hjertet. Han vil sannsynligvis se gjennom noe mindre, noe som kan skade forholdet ytterligere. Mens unnskyldning trenger ikke å være lang eller dyp, gjør det nødvendig å ta opp sine be
Hva bør jeg få kjæresten min til bursdagen hans?

Hva bør jeg få kjæresten min til bursdagen hans?

Kjærester kan være vanskelig å kjøpe for - de ofte ikke ønsker blomster eller andre romantiske typer gaver. Edibles er et godt valg, så lenge han ikke er allergisk mot ingredienser; du kan også lage eller kjøpe noe som er relatert til noe han liker.
Hvordan Cheer Up kjæresten min etter en jobb tap

Hvordan Cheer Up kjæresten min etter en jobb tap

Job tap påvirker ikke bare mennesker som mister jobbene sine, men deres kjære også. Hvis kjæresten din er opprørt etter at hans jobb tap, kan han ikke har energi eller ønske om å delta i datoer og andre aktiviteter som dere to brukte til å nyte. Han
Hva slags gave Bør jeg få kjæresten min da jeg ikke har sett ham på en stund?

Hva slags gave Bør jeg få kjæresten min da jeg ikke har sett ham på en stund?

Shopping for kjæresten din er ikke alltid den enkleste oppgaven. Når du blar gjennom butikkene, synes ingenting å skille seg ut som den perfekte gave til en bursdag, jul, jubileum eller som en "bare fordi" gave. Dette er enda mer vanskelig hvis
Hvordan jeg bygge Monsters på min eiendom i «LEGO Universe"?

Hvordan jeg bygge Monsters på min eiendom i «LEGO Universe"?

"LEGO Universe" er et online spill hvor du tar på deg rollen som en LEGO helt, ved hjelp av dine ferdigheter til å løse oppgaver og bekjempe utfordringer. Men det er en ekstra bonus til de som blir med i online spill. Bortsett fra å få din egen