Hvordan kan jeg få Mach 5 gjør på Speed ​​Racer for PS2?

August 8 by admin

Hvordan kan jeg få Mach 5 gjør på Speed ​​Racer for PS2?


"Speed ​​Racer: The Video Game" er et racingspill basert på filmen med samme navn. PlayStation 2-versjonen av spillet har den nylig ombygde Mach 6 bil som Speed ​​Racer bruker i filmen, men du kan også låse opp Mach 5 bil fra den originale TV-serien ved å bruke en juksekode eller fullføre hele spillet en gang.

Bruksanvisning

1 Start spillet på PlayStation 2, og klikk deretter på "Option" knappen i hovedmenyen ved å trykke på "X" -knappen.

2 Velg "Cheat Codes" i "Options" menyen ved å trykke på "X" -knappen.

3 Trykk "L2", "R2", "L2", "R2", "Triangle", "X" og "Circle" i orden. En ringeklokken vil høres og en pop-up melding vises sier du låst opp de siste tre biler.

4 Trykk på "Start" -knappen på kontrolleren og klikk på "Gå tilbake til hovedmenyen" alternativet. Klikk på "Start Game" alternativet.

5 Velg din karakter og deretter se etter Mach 5 bil i "Velg en bil" skjerm.


Related Posts


Hvordan kan jeg låse opp Michael Jordan i NBA 2K9 for Xbox 360?

Hvordan kan jeg låse opp Michael Jordan i NBA 2K9 for Xbox 360?

NBA 2K9 ble lansert til Xbox 360-konsollen i 2008. Ved hjelp av statistiske og spiller data fra den siste sesongen før utgivelsen av spillet, gir NBA 2K9 en single- og multi-player tilnærming til NBA basketball. Spillets spiller tilpasning funksjonen
Hvordan kan jeg formatere en GBA i R4 Last ned spill for å spille det?

Hvordan kan jeg formatere en GBA i R4 Last ned spill for å spille det?

R4 media patron for Nintendo DS lar spillerne å laste ned og kjøre en rekke ikke-kommersiell programvare på systemet. Maskiner som Super Nintendo og Sega Genesis kan emulert ved hjelp av kassetten. Med tillegg av et minne extender som EZ-Flash 3-i-1
Hvordan kan jeg låse opp alle dataelementer i LEGO Batman for Wii?

Hvordan kan jeg låse opp alle dataelementer i LEGO Batman for Wii?

Spillet "LEGO Batman" tillater spilleren å gå i støvlene av Dark Knight. De mange i spillet samleobjekter inkluderer dataelementer som bare kan låses opp ved å kjøpe dem med LEGO pigger samlet inn fra hvert spill nivå. Det er flere koder som lar
Hvordan kan jeg slå Laura på Polar Point i "Dinosaur King" for DS?

Hvordan kan jeg slå Laura på Polar Point i "Dinosaur King" for DS?

"Dinosaur King" er en Nintendo DS spill som ble utgitt i 2008. Spillere samle opp og rense fossiler å få forskjellige dinosaurer, som de deretter kan bruke i kamper mot motstandere. Motstanderne er forskjellige avhengig av spillerens plassering.
Hvordan kan jeg sette hytta tilbake sammen i "Alice in Wonderland" for Wii?

Hvordan kan jeg sette hytta tilbake sammen i "Alice in Wonderland" for Wii?

I "Alice in Wonderland" for Nintendo Wii, styrer du tegn med flere krefter, inkludert muligheten til å fryse tiden og endre oppfatninger. Tidlig i spillet, kommer du over en brent ned hytte i Tugley Woods at du må sette sammen igjen kort tid ett
Hvordan kan jeg låse opp Suit oppgraderinger på Lego Batman for 360?

Hvordan kan jeg låse opp Suit oppgraderinger på Lego Batman for 360?

Det er fire suit oppgraderinger for Batman og fire for Robin tilgjengelige for å låse opp hele "Lego Batman" spill. Disse draktene gir helter med nye evner, alt fra en riving dress for Batman til en vann dress for Robin. De er låst opp i hoved &
Hvordan kan jeg slå av strømmen i oversvømte Corridor for 'Batman: Arkham Asylum »

Hvordan kan jeg slå av strømmen i oversvømte Corridor for 'Batman: Arkham Asylum »

"Batman: Arkham Asylum" er et tredjepersons action-eventyrspill satt i DC Comics-universet. Spilleren tar på seg rollen som Batman, som han forsøker å løse Joker overtakelse av øya fengselet som huser noen av Gothams mest farlige sinnssyke krimi
Hvordan kan jeg tjene penger på 13?

Hvordan kan jeg tjene penger på 13?

Nye tenåringer for ung til å offisielt inn i arbeidslivet ofte krever ekstra lommepenger. Med litt kreativitet, planlegging og utholdenhet, kan du skape muligheter som vil tillate deg å fylle lommene med ekstra penger. Gjør det til en entreprenørånd,
Hvordan kan jeg slette en konto på «Dragon Age: Origins»?

Hvordan kan jeg slette en konto på «Dragon Age: Origins»?

Du har kanskje opprettet en konto med «Dragon Age: Origins», et spill av BioWare og Electronic Arts for Xbox 360, Microsoft Windows, PlayStation 3 eller Mac OS X til å delta i fora, lagre fremgangen i spillet, eller laste ned og låse opp nytt innhold
Hvordan kan jeg hjelpe min kindergartner å ikke være forutinntatt?

Hvordan kan jeg hjelpe min kindergartner å ikke være forutinntatt?

Barn er som regel fordommer fritt, men rundt førskolen og barnehage de kan begynne å lære fordomsfulle oppførsel fra familie, venner og media. Yngre barn vil merke forskjeller mellom folk, men starter på rundt 5 år, ifølge CivilRights.org, vil barna
Hvordan kan jeg Rett ut gamle fotografier?

Hvordan kan jeg Rett ut gamle fotografier?

Fukt, alder og feil oppbevaring kan føre til spesielle fotografier curling. Ofte kan disse bildene ikke bli erstattet. Spørsmålet blir da hvordan kan du uncurl gamle fotografier. Heldigvis har du noen få muligheter, avhengig av alder og tilstand på p