Hvordan kan jeg fortelle min familie Min Partner jukset på meg?

Hvordan kan jeg fortelle min familie Min Partner jukset på meg?


Når din ektefelle bedrager på deg, er du sannsynligvis til å være følelsesmessig såret, blant andre konsekvenser av ektefellens atferd. En måte å helbrede er å kommunisere med noen nær deg, for eksempel et medlem av familien. For eksempel kan du være spesielt tett med din mor, far eller søsken og kommunisere med denne personen om følelsesmessige temaer når det er nødvendig. Før fortelle familien om ektefellens atferd, formulere en plan for den beste måten å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Identifisere hvem i familien din du ønsker å fortelle om din ektefelle atferd. For eksempel kan du føler deg mest komfortabel å fortelle en eller to personer, slik som dine foreldre eller søsken.

2 Sett til side til rett tid og sted for å fortelle din familie. For eksempel, å fortelle dem på en familiesammenkomst er kanskje ikke det beste valget for deg, fordi ordet er sannsynlig å spre seg raskt hvis du ikke annonsere det til dem i en gruppe selv. Uansett, er du nødt til å takle de følelsesmessige stresset av å ha hele familien finne ut om din juks ektefelle. Imidlertid kan det familiesammenkomst være den beste plassen, fordi familien din vil samle seg rundt deg og gi emosjonell støtte.

3 Introduser emnet med din valgte familiemedlem (er). Det er nyttig å gi familiemedlem noen sammenheng før avslørende selve juks atferd. For eksempel, hvis din familiemedlem vet at du vurderer skilsmisse, broach emnet ved å si noe sånt som: "Jeg ønsker å snakke med deg om hva som skjer i mitt ekteskap" eller "Jeg vil gjerne snakke med deg om hvorfor jeg tenker på filing for skilsmisse. " Dette setter scenen for din familiemedlem, og bidrar til å avlaste henne sjokk at du ble lurt på.

4 Avslør så mange detaljer om juks som du er komfortabel å fortelle. For eksempel kan du ikke være behagelig å avsløre intime detaljer om hva du har lært. Du kan rett og slett føler at du bør la familien din vet at dette er årsaken til skilsmisse, sorg eller nåværende tilstand av å være. Men kanskje du føler deg klar til å avsløre alle detaljene som er nødvendig for å gjøre din familie forstå dine følelser og potensial løpet av handlingen, for eksempel en skilsmisse.