Hvordan kan jeg fortelle min mann til Kiss Me annerledes?

Hvordan kan jeg fortelle min mann til Kiss Me annerledes?


Når du er dating en dårlig kysser, har du muligheten til å bryte med ham. Når du er gift med en dårlig kysser, kan du enten være ulykkelig for resten av livet ditt, eller lære ham en annen måte å kyssing. Kyssing kan være alt fra en metode for hilsen ham på slutten av dagen til en måte å demonstrere din lidenskap for ham. Hvis du føler at han slobbers over deg eller kysser altfor aggressivt, kan du begynne å grue han kommer mot deg. Før du begynner å mislike ham, snakke opp.

Bruksanvisning

1 Vent til det rette øyeblikket. Blurting ut "Jeg hater når du tygger på mine lepper!" mens du er innkjøp av mat vil umiddelbart sette ham på defensiven. Ikke ta opp emnet til du er hjemme alene og blir romantisk sammen. I dette øyeblikk, vil han være fokusert på gledelig deg og bør være villig til å lytte.

2 Kysse ham en gang, eller la ham kysse deg en gang. Han trenger å gjøre det "vei" en gang, slik at han vil være i stand til å føle forskjellen når du viser ham hva du foretrekker.

3 Trekk ansiktet tilbake et par inches, og smile flirtatiously. Si forsiktig, "La meg ta kontroll denne gangen."

4 Kysse ham slik du ønsker å bli kysset. Hvis du vil at han skal plassere hodet på en annen måte, eller slappe av kinnene, bruk fingrene til å forsiktig dytte ham i posisjon uten å bryte kyss.

5 Trekk tilbake igjen hvis han ikke endrer sin metode. Si mer tydelig hva du vil han skal gjøre. For eksempel si "Vet du hva jeg elsker? Når du vipper hodet og kysse meg sakte og forsiktig."

6 Kysse ham igjen. Når han gjør det slik du vil, lage lyder av lykke, slik at han vil fortsette å gjøre det på den måten.

Hint

  • Ikke noen gang få opp navnet på en tidligere kyssing partneren din mann. Å si noe sånt som "Jeg pleide å elske når Carl kysset meg sånn ..." vil sinne og flau ham. Du vil ende opp i en kamp, ​​og han vil bli minnet om Carl hver gang han går inn for en smooch.