Hvordan kan jeg gjøre min PS2 for å spille japanske spill?

November 12 by admin

Hvordan kan jeg gjøre min PS2 for å spille japanske spill?


I motsetning til Sony PS3, vil PS2 bare spille spill i din region. For eksempel, hvis du eier en nordamerikansk PS2, du kan ikke spille japanske spill. Men du kan enkelt omgå lockout med HDLoader programvare. Dette programmet installerer PS2 spillet på PS2 harddisk.

Bruksanvisning

1 Slå av Sony PS2 og fjerne alle ledninger som går inn i konsollen. Plasser disse til side for nå.

2 Fjern skruene på utvidelsespakken på baksiden av PS2. Skyv utvidelse dekselet av PS2. Sett den nye harddisken inn i PS2 utvidelsesspor og plasser utvidelse igjen, reattaching skruene. Sett strømledningen og komposittkabler, og koble til en TV. Slå på PS2 på.

3 Sett inn HDLoader disk i stasjonen og den vil starte automatisk. Velg "Install" når du blir møtt med hovedmenyen. Den disken åpnes. Fjern HDLoader disken og erstatte den med den japanske spillet. Lukk stasjonen og den vil automatisk bli kopiert til harddisken.

4 Fjern spillet disken når installasjonen er fullført og setter din HDLoader disk. Velg "Play" fra hovedmenyen og velg ditt spill fra listen som vises.


Related Posts


Hvordan kan jeg få tak Mine pasientjournal For en internasjonal åpen adopsjon?

Hvordan kan jeg få tak Mine pasientjournal For en internasjonal åpen adopsjon?

Internasjonalt, eller utenlands er adopsjoner styrt av både USA og barnets hjemland. På grunn av kompleksiteten i denne prosessen, de fleste av adoptivfamilier velger å arbeide med en adopsjon tjeneste eller etat. Hver etat har et unikt sett av avgif
Hvordan kan jeg koble opp min PS2 nettverkskort?

Hvordan kan jeg koble opp min PS2 nettverkskort?

Mange mennesker fortsatt bruke PlayStation 2, men det er ganske utdatert. Det er også en av de eneste systemene som gjør oppringt tilkobling som et middel for å koble den til internett. For å gjøre dette, må du kjøpe PlayStation 2 nettverkskort som d
Hvordan kan jeg gjøre min ps2 kjøre raskere?

Hvordan kan jeg gjøre min ps2 kjøre raskere?

Sony PlayStation 2 kan ha blitt erstattet teknologisk av PS3, men det betyr ikke at det ikke er mange grunner til å støtte den eldre maskin. PlayStation 2 er vertskap for noen av de fineste spillene i sin generasjon eller noe annet, for eksempel "Met
Hvordan kan jeg gjøre min PlayStation 2-spill kjøre raskere?

Hvordan kan jeg gjøre min PlayStation 2-spill kjøre raskere?

PlayStation 2 (PS2) er et hjem spillkonsoll utviklet av Sony. Å gjøre sin debut i 2000, har PS2 hundrevis av spill i sitt arsenal. Noen av PS2-spill er mye større enn andre når det gjelder grafikk, nivå størrelse og antall fiender på skjermen på en g
Hvordan kan jeg best hjelpe min søster å gjøre det bedre på skolen?

Hvordan kan jeg best hjelpe min søster å gjøre det bedre på skolen?

Ditt ønske for din søster for å gjøre det bedre på skolen og din vilje til å hjelpe henne reflekterer godt på deg. Du er tydeligvis en omsorgsfull, så vel som en ansvarlig søsken. Du er også, på noen måter bedre plassert til å hjelpe henne enn andre
Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Hvordan kan jeg vite hva mine spill er verdt på Gamestop?

Handel med dine brukte spill på Gamestop er en god måte å få litt penger tilbake for et spill du har sluttet å spille. Gamestop viser ikke dagens handel på verdier for spill på sin nettside, som kan gjøre prosessen vanskeligere. Men det er fortsatt e
Hvordan kan jeg samle Bella Sara kort for Kids?

Hvordan kan jeg samle Bella Sara kort for Kids?

Bella Sara kort er samlesamlekort for barn 5 til 12 år. De gir et medlemskap til en virtuell verden kalt North of North, som er fylt med spill og aktiviteter. Hesten-tema kortene kommer i sett med forskjellige serienavn. Hver serie har et fast antall
Hvordan kan jeg høre på musikk og spille spill på min DSi?

Hvordan kan jeg høre på musikk og spille spill på min DSi?

Nintendos DSi bærbare håndholdte spill systemet tillater brukere å spille hundrevis av spill designet spesielt for konsollen. Som en bonus, Nintendo DSi har også en media-avspilling, som lar deg lytte til musikk som er lagret på flash-baserte minneko
Hvordan kan jeg aktivere mikrofonen min trenger å jobbe med WeGame?

Hvordan kan jeg aktivere mikrofonen min trenger å jobbe med WeGame?

WeGame.com lar deg laste ned hundrevis av spill fra internett og spille dem på samme plattform. Du kan også ta opp video eller ta skjermbilder av de spillene du spiller. Spillet fanger også opp lyd fra lydkortet. For spill som krever en mikrofoninnga
Hvordan kan jeg skru av min brors konto på min PlayStation 3 & Hold Mine?

Hvordan kan jeg skru av min brors konto på min PlayStation 3 & Hold Mine?

Sony PlayStation 3 spillkonsoll støtter flere brukerkontoer som har egne vennelister, prestasjoner og trofeer og profilinnstillinger. Brukerkontoer har også egen lagrede filer og innstillinger for spill, slik at spillerne kan holde sin egen individue
Hvordan kobler jeg trenger en Wii-kontroller for spill spille?

Hvordan kobler jeg trenger en Wii-kontroller for spill spille?

Populariteten til Nintendo Wii skyldes i stor grad til den innovative motion kontroller at unge og gamle spillere både nyte. Spillere kan bruke Wii-fjernkontrollen til å bolle, svinge et sverd, kaste en ball og utføre mange andre handlinger mens du s