Hvordan kan jeg rydde opp kjæresten min Place?

March 23 by admin

Hvordan kan jeg rydde opp kjæresten min Place?


Kompromiss er sentralt i sunne relasjoner. Når et problem oppstår mellom deg og kjæresten din, er det viktig å arbeide sammen for å opprettholde en respektfull, balansert og samarbeids atmosfære. Hvis du elsker kjæresten din, men kan ikke stå sin rotete plass, ta tak i situasjonen høflig og taktfullt. Gjennom denne prosessen, bør du være ærlig, men i melodi til sine følelser. Når du får ham om bord, er alt du trenger tid og en liten albue fett.

Bruksanvisning

1 Vurdere messi-nivå på kjæresten din plass. Spør deg selv om det virkelig er så rotete, eller hvis du bare nitpicking. Vurder om hans sted er regelmessig rotete eller om han bare lar det bli rotete innimellom. Er huset bare rotete, eller er det virkelig urent? Hvis du bestemmer deg for at renslighet problemet er faktisk et problem verdig konfrontasjon, og deretter fortsette med oppryddingen. Men hvis du mistenker at du er bare å være masete, erkjenner at folk har forskjellige ryddighet standarder og prøv å ikke la det bry deg.

2 Spør kjæresten din om du kan hjelpe ham rydde opp hans sted. Fortell ham at du liker å bruke tid sammen, men at hans plass er akkurat litt for rotete for deg å slappe av og nyte deg selv. Rengjøring sammen, i stedet for bare å gjøre det selv, vil tillate ham å ta del i prosessen og dermed tar stolthet i det ferdige produktet. Foreslå at dere to tilbringer en dag rengjøring og organisere sin plass. Bestille pizza og lytte til musikk å gjøre dagen mer moro.

3 Sett opp følgende fire stasjoner: ". Donerer" "holder", "resirkulere", "kaste bort", og Gå gjennom hvert rom på sin plass å plukke opp gjenstander som ikke hører, og plassere hvert element i en stasjon i henhold til sin rette kategori. Foreslå til kjæresten din at han bare holder elementene han bruker regelmessig, eller betyr mye for ham. Dette vil bidra til å gjøre sin plass mindre rotete og mer organisert.

4 Deep clean hvert rom når alle de spredte elementer er på sin plass. Flytt møbler til side for å forsikre deg om rengjøre rommene. Vakuum tepper og kratt fliser eller linoleumsgulv. Støv vinduskarmer, bokhyller, pulter, bord, benkeplater, og andre flate overflater. Vask vinduene. Skrubb vasker og toaletter.

5 Diskuter med kjæresten din hvordan han kan gå på akkord med hans og dine behov i fremtiden. Forklar ham at du ikke forventer sin plass å være plettfrie, men som du vil at det skal være ryddig nok for deg å nyte deg selv der. Unngå å komme i en situasjon hvor du er hans hushjelp eller hvor du mase ham hele tiden om rengjøring.


Related Posts


Hvordan kan jeg rydde opp i et Research Lab i Virtual Villagers 3?

Hvordan kan jeg rydde opp i et Research Lab i Virtual Villagers 3?

Virtual Villagers er en strategi, puslespill og simulering spillet serien for PC. Du må løse gåter og organisere kolonien på øya Isola å hjelpe landsbyboerne overleve. I Virtual Villagers 3, som landsbyboerne forskning måter vitenskap og teknologi, v
Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

"Neopets" virtuelle kjæledyr online gaming samfunnet tilbyr hver bruker en "oppslag" side som kan tilpasses ved hjelp av stiliserte koder. Disse "lookup" sider kan brukes til å vise informasjon om dine kjæledyr, hobbyer og fa
Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvis du og din kjæreste har vært dating for en stund, hver gang på en stund kan du lurer på om han selv fortsatt tiltrukket av deg. Din avhør er helt naturlig, men det er alltid fint å ha litt forsterkning. Det bør være en eller to ting som han gjør
Hvordan kan jeg slå opp med eksmannen min i The Sims Three?

Hvordan kan jeg slå opp med eksmannen min i The Sims Three?

Relasjoner er et viktig aspekt i "The Sims 3", og ikke bare kan simmene forelske seg og gifte seg, men faller ut av kjærlighet og skilsmisse. I motsetning til i det virkelige liv, skilsmisse i "The Sims 3" er raskt og enkelt, uten doms
Hvordan kan jeg krydre opp bunnen av min brudekjole?

Hvordan kan jeg krydre opp bunnen av min brudekjole?

Iført kjole av drømmene dine for bryllupet ditt dagen er noe de fleste kvinner tenker på fra ung alder. For de mer eventyrlystne bruden, noe som gjør den perfekte kjolen til en one of a kind uttalelse som uttrykker sin individualitet er selve symbole
Hvordan skal jeg rydde opp filer i en "World of Warcraft" Folder at jeg ikke trenger?

Hvordan skal jeg rydde opp filer i en "World of Warcraft" Folder at jeg ikke trenger?

Rydder opp unødvendige filer i "World of Warcraft" register frigjør plass på harddisken og lar spillet til å kjøre mer effektivt. Sletting av disse filene er veldig enkelt, men du må være forsiktig med å slette filer som spillet trenger for å fu
Hvordan kan jeg klatre opp vegger i "Pokemon Heartgold"?

Hvordan kan jeg klatre opp vegger i "Pokemon Heartgold"?

I "Pokemon Heartgold," Hidden Machine Rock Climb kan du klatre opp vegger slik at du kan få tilgang til nye områder hvor ekstra elementer og Pokemon kan bli funnet. I tillegg er Rock Climb et effektivt angrep som kan brukes i Pokemon slag å skad
Hvordan kan jeg gå opp eller ned i dybden i "Dwarf Fortress"?

Hvordan kan jeg gå opp eller ned i dybden i "Dwarf Fortress"?

"Dwarf Fortress" er et dataspill utviklet og utgitt av Bay 12 Games. Snarere enn å bruke 3D eller 2D vektorbasert eller bitmap grafikk som finnes i mange andre spill, "Dwarf Fortress» bruker brikker laget av ASCII-tegn. I "Dwarf Fortre
Hvordan kan jeg koble opp min PS2 nettverkskort?

Hvordan kan jeg koble opp min PS2 nettverkskort?

Mange mennesker fortsatt bruke PlayStation 2, men det er ganske utdatert. Det er også en av de eneste systemene som gjør oppringt tilkobling som et middel for å koble den til internett. For å gjøre dette, må du kjøpe PlayStation 2 nettverkskort som d
Hvordan kan jeg laste opp nye turnusplaner til Min MLB 09 showet?

Hvordan kan jeg laste opp nye turnusplaner til Min MLB 09 showet?

Sony Computer Entertainments "MLB 09: The Show" ble utgitt den 3. mars 2009 for PlayStation 3. Noen av de nye funksjonene i denne versjonen inkluderer Legend Mode, muligheten til å ta opp dine egne supportersanger og Roster Vault. Den Roster Vau
Hvordan kan jeg sette opp min Xbox på det trådløse nettverket?

Hvordan kan jeg sette opp min Xbox på det trådløse nettverket?

Xbox tillater brukere å gå online for å koble til Xbox Live, hvor de kan spille online og laste ned video spill, musikk og videoer. Ved å etablere en forbindelse mellom Xbox og det trådløse nettverket, ved hjelp av en Xbox MN-740 trådløs adapter, kan