Hvordan kan jeg se om jeg er kvalifisert for Midlertidige matkuponger i New York?

November 15 by admin

Hvordan kan jeg se om jeg er kvalifisert for Midlertidige matkuponger i New York?


The New York State Office of Midlertidig og Disability Assistance gir en gratis pre-screening verktøy, som gir en foreløpig mat stempel fordeler valgbarhet besluttsomhet. Den pre-screening tar ca 10 minutter å fullføre. Dette programmet faktisk ikke tildele fordeler. Brukere må søke om tjenester for å få en endelig avgjørelse.

Bruksanvisning

1 Gå til New York Office of Midlertidig og Disability Assistance nettside. Klikk på "Er jeg kvalifisert" -ikonet på hjemmesiden og lese kort beskrivelse på neste side. Klikk "Next" når du er ferdig.

2 Klikk på fylket der du bor fra listen i rullegardinmenyen og gå videre til neste skjermbilde. På denne skjermen, skriv inn ditt navn, alder, kjønn og antall personer i husholdningen. Fortsett videre til følgende skjermer.

3 Svar på spørsmålene på neste rekke skjerm sannferdig og så nøyaktig som mulig. For å få en mer nøyaktig bestemmelse, sørg for å svare på alle spørsmålene og ta deg tid til å gjennomgå eventuelle dokumenter du har som kan gi deg svar på. Etter at du har fullført de spørsmålene, vil 10.-skjermen gir deg en anslått besluttsomhet.

4 Les fastsettelse grundig. Din mat stempel besluttsomhet er det første elementet oppført; Men listen gir også en oversikt over alle fordelene du kan kvalifisere til å motta. Etter å ha lest listen, gå videre til neste skjerm.

5 Skriv ut søknadsskjemaet og klikk "linken for å finne kontorer der du kan bruke" hvis du ønsker å finne et kontor hvor du kan be om en nøyaktig kvalifisert avgjørelse.


Related Posts


Hvordan kan jeg planlegge Bursdagsfeiring for barn?

Hvordan kan jeg planlegge Bursdagsfeiring for barn?

Bursdagsfeiring la barn være i sentrum av oppmerksomheten i noen timer, og til å delta i morsomme aktiviteter med noen av sine favoritt venner. Når du planlegger en bursdagsfest, starte minst en måned før arrangementet og la barnet hjelpe å ta avgjør
Hvordan kan jeg få tomter for birøkt?

Hvordan kan jeg få tomter for birøkt?

For noen birøkt er en hobby, for andre birøkt er en lærerik opplevelse. For andre er birøkt en bedrift. Mengden av land, elveblest og bier du trenger bestemmes av formålet med å holde bier. For strukturen i seg selv, vil en 20-fots med 20-fots område
Hvordan kan jeg Match pyjamas for hele familien?

Hvordan kan jeg Match pyjamas for hele familien?

Når Billie Bowman vokste opp, hennes mor startet en favoritt familie tradisjon som Bowman nå fortsetter med sin egen familie: å kjøpe matchende pyjamas for hele familien i julen. "Vi elsker å åpne våre pyjamas på julaften,» sier hun. "Vi setter
Hvordan kan jeg Nivå bakken for en Intex 15'X48 Metal Pool?

Hvordan kan jeg Nivå bakken for en Intex 15'X48 Metal Pool?

Intex 15 x 48 Metal Pool kan være en morsom og sunn tillegg til et hjem. Avhengig av klima og hvor godt du vedlikeholde bassenget kan Intex 15 x 48 Metal Pool gi mange år med glede. Mens de fleste over bakken bassenger er installert av fagfolk, mange
Hvordan kan jeg Bland maling for å gjøre Slate Blue?

Hvordan kan jeg Bland maling for å gjøre Slate Blue?

Blanding av maling for å oppnå en "skifer blå" skal være forholdsvis enkel. Som med de fleste farger, er den nøyaktige natur av "skifer blue" ikke nøyaktig fastlagt, men det er generelt ansett å være et grå-blå. Med dette i tankene, er
Hvordan kan jeg Finance Care for gamle i Canada?

Hvordan kan jeg Finance Care for gamle i Canada?

Omsorg for eldre venner og slektninger kan være svært stressende. Watching eldre kjære lider av sviktende helse og begrenset uavhengighet som følger denne nedgangen kan være hjerteskjærende. På et tidspunkt, kan du ikke engang være i stand til å ta v
Hvordan kan jeg lage mat for barn på kjøkkenet?

Hvordan kan jeg lage mat for barn på kjøkkenet?

Barna trenger å spise, men mat for dem kan være tøff. Ikke bekymre deg, bare få på kjøkkenet og lage mat. Inviter barna inn på kjøkkenet med deg og utforske matlaging sammen. Cooking for barn er i ferd med å lære dem sunne vaner og mate dem sunn mat.
Hvordan kan jeg få Mods for Unreal Tournament med min PS3 Slim?

Hvordan kan jeg få Mods for Unreal Tournament med min PS3 Slim?

"Unreal Tournament" er en første-person skytespill som er tilgjengelig for Sony PS3, Xbox 360 og Windows PC. Spillet er i motsetning til mange andre spill som du faktisk kan lage modifikasjoner på datamaskinen din og installere dem på spillet. F
Hvordan kan jeg registrere meg for petpet Park?

Hvordan kan jeg registrere meg for petpet Park?

Brukere av Neopets, en online gaming nettsted, kan finne petpet Park området like morsomt. Den spinoff av Neopets har spill, jobber for å fullføre og mange områder å utforske. Spillere som har en gjeldende Neopets konto kan bare logge på med sin Neop
Hvordan kan jeg tjene Pokesav for Platinum mindre?

Hvordan kan jeg tjene Pokesav for Platinum mindre?

PokeSav er en lagre filen program som lar deg lage og manipulere lagre filer for fjerde generasjonen av Pokemon spillene som inkluderer "Pokemon Platinum." En av de vanligste klagene om PokeSav er det faktum at noen ganger i programvinduet er fo
Hvordan kan jeg bruke magneter for Forward Motion?

Hvordan kan jeg bruke magneter for Forward Motion?

Magneter gjøre mye mer enn bare å holde seg snurrig ord og søte bilder til kjøleskapet; når du kombinerer dem med elektrisitet, kan de skape videre fremdriften, i stand til propelling små kreasjoner. Når elektrisitet er gått gjennom magnetisert kobbe