Hvordan kan jeg sette Dailymotion videoer på Min PSP?

August 23 by admin

Hvordan kan jeg sette Dailymotion videoer på Min PSP?


En Sony PSP er en bærbar spillkonsoll som lar deg spille spill samt spille av videoer på farten. Det gjør at du kan nyte dine favorittvideoer på sin store skjerm uansett hvor du er. Dailymotion er en videodeling nettsted som inneholder en rekke videoer av mange forskjellige sjangere, inkludert action, komedie og virkelighet. Med et gratis online video Downloader nettsteder, kan du laste ned dine favoritt Dailymotion videoer og laste opp til din Sony PSP spillkonsoll.

Bruksanvisning

1 Gå til dailymotion.com og klikk på videoen du vil laste opp til din Sony PSP spillkonsoll. Kopier video URL-adresse som ligger i adressevinduet.

2 Gå til en online video converter nettside som vixy.net og lime inn URL-adressen Dailymotion i URL-adressefeltet. Velg "MP4 for iPod / PSP (MPEG-4 + AAC)" i output format boksen og klikk "Start". Den elektroniske omformeren river Dailymotion video. Når du blir bedt, klikk på den nedlastede filen og klikk "Lagre", velg hvor du vil lagre videoen til og klikk "Lagre".

3 Sett minnekortet inn i minnekortsporet på Sony PSP og koble spillkonsollen til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med spillet. Velg "Settings" -menyen på din spillkonsoll og velg "USB-tilkobling." Trykk på "X" -knappen.

4 Klikk på "Min datamaskin (Windows XP) eller" Computer "(Windows Vista og 7) for å starte Windows Utforsker. Du skal se din Sony PSP oppført som en fjerning harddisk. Dobbeltklikk på Sony PSP harddisk. Høyreklikk åpnet vinduet, velg "New" og klikk "Folder" for å opprette en ny mappe. mappen navnet "MP_ROOT" (uten anførselstegn). Dobbeltklikk på "MP_ROOT" -mappen for å starte den etter å lage den.

5 Opprett en ny mappe i MP_ROOT mappen du opprettet, og navnet "100MNV01" (uten anførselstegn). Finn Dailymotion video som du lastet ned og dra den inn i 100MNV01 mappen du opprettet. Lukk 100MNV01 mappen når du er ferdig.

6 Klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" i systemstatusfeltet ved siden av klokken. En ny maskinvare vindu lanserer. Klikk på Sony PSP i maskinvaren vinduet og klikk "Stopp". Når du blir bedt, koble Sony PSP fra datamaskinen. Velg "Video" på din spillkonsoll, og velg minnepinnen. Velg videoen du lastet ned for å starte avspillingen.


Related Posts


Hvordan kan jeg se YouTube-videoer på min PSP?

Hvordan kan jeg se YouTube-videoer på min PSP?

YouTube-videoer er ikke lett kopieres for å se på en PlayStation Portable enhet, hovedsakelig på grunn av de ulike videoformater de bruker. Hvis du er ute etter å se YouTube-videoer på din PSP, må du konvertere dem til et kompatibelt format før du la
Hvordan kan jeg legge bildene inn på min PSP?

Hvordan kan jeg legge bildene inn på min PSP?

Hvis du nettopp har kjøpt en Sony PSP, en av de første tingene du ønsker å lære er hvordan man skal overføre dine favoritt bilder fra datamaskinen til PSP-enheten. Putting favorittbildene dine på din PSP er like enkelt som å koble PSP til datamaskine
Hvordan kan jeg spille YouTube-filmer på min PSP?

Hvordan kan jeg spille YouTube-filmer på min PSP?

PSP kan få tilgang til Internett og gå til nettsteder som YouTube og andre som presenterer filmer. Fordi PSP operativsystem ikke har de nødvendige film tilskuddene innlemmet i det, kan du normalt ikke se en YouTube-film på den. Det er en vei rundt de
Hvordan kan jeg sette opp en Sony DG-510 til en Xbox 360 via HDMI-kabel for lyd?

Hvordan kan jeg sette opp en Sony DG-510 til en Xbox 360 via HDMI-kabel for lyd?

Microsofts Xbox 360 tilbyr flere typer audio / video-utganger inkludert high-definition multimedia format, ellers referert til som HDMI. Dette formatet gir den høyeste kvalitet lyd og video for konsollen, og er også den enkleste å koble siden det er
Hvordan jeg laster ned videoer på min psp?

Hvordan jeg laster ned videoer på min psp?

Utover å spille spill på PlayStation Portable, kan eiere av konsollen laste ned og se videoer direkte fra deres håndholdte. Ved hjelp av systemets trådløse Internett-funksjoner og en minnepinne, kan spillere surfe på Internett for nye videoinnhold og
Hvordan kan jeg sette opp en GoTo datastyrt teleskop?

Hvordan kan jeg sette opp en GoTo datastyrt teleskop?

GoTo teleskop er produsert for brukervennlighet og nøyaktighet til å finne noen kjent objekt på nattehimmelen ved å trykke på bare et par knapper på en kontroller. Kontrolleren er egentlig en miniatyr datamaskin som inneholder kartlegginger av disse
Hvordan kan jeg sette opp min Xbox på det trådløse nettverket?

Hvordan kan jeg sette opp min Xbox på det trådløse nettverket?

Xbox tillater brukere å gå online for å koble til Xbox Live, hvor de kan spille online og laste ned video spill, musikk og videoer. Ved å etablere en forbindelse mellom Xbox og det trådløse nettverket, ved hjelp av en Xbox MN-740 trådløs adapter, kan
Hvordan kan jeg sette bilder på min PSP?

Hvordan kan jeg sette bilder på min PSP?

Sonys populære PSP spill enheten er selskapets første steg inn i det håndholdte spillmarkedet. I likhet med PlayStation 3, PSP fungerer som et mediasenter som lagrer og spiller dataspill, musikkfiler og filmer. I tillegg kan PSP også vise bildefiler.
Hvordan kan jeg sette opp min Slayer Autobot?

Hvordan kan jeg sette opp min Slayer Autobot?

I 2010 lanserte Activision tredje-person shooter "Transformers: War for Cybertron" på tvers av flere plattformer. I dette spillet kan du spille flerspiller, inkludert en gratis-for-all deathmatch-modus kalt Slayer. Når du spiller Slayer-modus, d
Hvordan kan jeg sette min Uniform Tilbake på i «Dragon Age: Origins»?

Hvordan kan jeg sette min Uniform Tilbake på i «Dragon Age: Origins»?

Den Disguise Armor Bug skjer på Arl av Denerim dødsbo i "Redde Queen" søken i «Dragon Age:. Origins" Denne feilen oppstår når du bruker et område med Effect stave å utløse kampen med rom fullt av vakter du først møte i Arl fangehull i stede
Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

Hvordan kan jeg laste opp bilder på Min Neopets Lookup?

"Neopets" virtuelle kjæledyr online gaming samfunnet tilbyr hver bruker en "oppslag" side som kan tilpasses ved hjelp av stiliserte koder. Disse "lookup" sider kan brukes til å vise informasjon om dine kjæledyr, hobbyer og fa