Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

May 27 by admin

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?


Begrepet "sunny side up" refererer til en baby posterior posisjon inne i livmoren. Dette skjer når babyen snur i livmoren til baksiden av hodet presser mot baksiden av mors bekken. Den bakre posisjon kan gjøre arbeidskraft mer vanskelig og kan føre til behovet for et keisersnitt hvis barnets ansikt er i feil posisjon. Heldigvis finnes det måter for en kvinne å vite om babyen hennes er solrik side opp.

Bruksanvisning

1 Føl om du har smerter i korsryggen rundt 34 uker av svangerskapet, selv om det kan forekomme tidligere. Smerten er en indikasjon på at babyens hode er å trykke på korsryggen. Denne smerten fortsetter også inn i arbeid og resultater i mer intens "tilbake arbeidskraft."

2 Merk noen smerter i skambenet regionen rundt 34 uker av svangerskapet, selv om det kan forekomme tidligere. Dette er også en indikasjon på at barnet er i bakre stilling.

3 Ta hensyn til noen falske, eller Braxton-Hicks, sammentrekninger i løpet av de senere stadier av svangerskapet. Mange kvinner som har en baby i den solfylte side opp stillingen oppleve en økning i falske rier.

4 Føl og se for bevegelse av babyens hender rundt midsection din ved navlen. En baby i en bakre posisjon har hendene fri til å bevege seg rundt i dette området. Bevegelsen av hendene kan også ses når magen er undersøkt.

5 Merk om du har en følelse av konstant press på blæren i løpet av de senere stadier av svangerskapet. Mange kvinner føler en hyppig behov for å urinere i løpet av slutten av svangerskapsperioden, men en kvinne med en baby i bakre posisjon føles en konstant brennende og ubehagelig følelse rundt blæren. Dette er forårsaket av babyens hode hvilende i nærheten av blæren.

Hint

  • Snakk med legen din dersom du tror barnet ditt er i en posterior posisjon. Et ultralydbilde av livmoren kan bekrefte plasseringen av babyen.
  • Snakk med legen din eller jordmor om teknikker for å bidra til å flytte barnet i riktig fødselsposisjon. Disse teknikkene kan omfatte knelende på hender og knær under fødselen.

Related Posts


Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Mens et barn kontraktør ormer er noe foreldre ikke ønsker å høre, er tilstanden en relativt vanlig en, spesielt med pinworms (også kjent som threadworms). Andre ormer som påvirker barn og voksne er rundormer, hookworms og bendelorm. Selv om dette er
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

Gassiness er vanlig i babyer. En flaske-matet babyen er mer utsatt for gass enn en diende baby, siden hun har flere muligheter til å suge luft. En baby som ammer, men kan utvikle gass hvis moren spiser gassfremkallende matvarer, for eksempel bønner e
Hvordan kan jeg vite at barnet utvikle normalt i mors liv?

Hvordan kan jeg vite at barnet utvikle normalt i mors liv?

Graviditet er en av de mest spennende og nervøse tider i en kvinnes liv. Hver mor bekymrer hele svangerskapet om hvorvidt barnet utvikle normalt i mors liv. Tross alt, er det vanskelig å vite uten å kunne se henne i magen. Heldigvis er det flere ting
Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Støpejern vask potter har blitt gjort i århundrer. Små endringer i støpeprosessen i løpet av årene som produseres små forskjeller i de potter som gjør det mulig å anslå når de ble utført. Man kan lettest fortelle hvor gamle pottene er ved å se på mer
Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Alle pistol samlere liker å kjenne historien og unike detaljer om sine våpen. En spesiell detalj av interesse er produksjonsdato av håndvåpen. I det brede håndvåpen markedet, er mange modeller av håndvåpen produsert hvert år. Dette gjør dating selve
Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Parasoller, som daterer seg tilbake til antikken, ble populære i det 19. og begynnelsen av det 20. århundre. Ladies brukte dem for å skjerme seg fra solen og å gjøre mote uttalelser. Dating parasoller kan være utfordrende fordi størrelse, form og mat
Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?

Hvordan kan jeg vite om mitt 1879 Silver Dollar er ekte?

To forskjellige stiler av sølv dollar mynter ble preget i 1879, handel dollar og Morgan dollar. Trade dollar, en spesiell mynt preget i utenlandske markeder, var tykkere enn den innenlandske Morgan dollar mynter. I 1879, bare litt mer enn 1500 Handel
Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Hvordan kan jeg vite alderen på en Glock?

Å vite alderen på en Glock kan bidra til å bestemme dens verdi, en viktig faktor for samlere og forhandlere alike. Glocks er ikke merket med lett-å-lese datoene for produksjon, slik at alderen på en Glock må bestemmes ved hjelp av noen lett tilgjenge
Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Hvordan kan jeg vite om en Stewart Edward White Book er et første utgave?

Enten du er en fan eller en samler av den avdøde naturhistorie og spiritualist fiction forfatter, Stewart Edward White vite om du har en første utgave av en av Whites bøker kan hjelpe deg å bygge en verdifull samling - eller vet hvordan å prise en ut
Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvordan kan jeg vite om kjæresten min er tiltrukket av meg?

Hvis du og din kjæreste har vært dating for en stund, hver gang på en stund kan du lurer på om han selv fortsatt tiltrukket av deg. Din avhør er helt naturlig, men det er alltid fint å ha litt forsterkning. Det bør være en eller to ting som han gjør