Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?

October 17 by admin

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har gass?


Gassiness er vanlig i babyer. En flaske-matet babyen er mer utsatt for gass enn en diende baby, siden hun har flere muligheter til å suge luft. En baby som ammer, men kan utvikle gass hvis moren spiser gassfremkallende matvarer, for eksempel bønner eller brokkoli. Andre vanlige kilder til spedbarn gass inkluderer mat sensitiviteter, intestinal bakterier eller virus, eller nye medisiner.

temperament

Den første signal om at noe ikke er helt riktig med barnet ditt er et temperament endring. Gassy babyer ofte vise disse endringene i løpet av eller rett etter mating, spesielt hvis deres gassen bringes ved å suge inn for mye luft. Hvis hun er vanligvis innhold under og etter fôring, men blir gretten, masete eller opprørt, prøv å rape henne for å finne ut om hun er gassy.

Gassy babyer kan også bli opprørt lenge etter å ha spist, spesielt hvis gassen utviklet på grunn av en mat følsomhet eller medisin. I disse tilfellene kan hun gråte eller mase fra smerten av gassen som passerer eller utvide magen.

Rap

Mens nesten alle babyer rape etter å ha spist, vil en altfor gassy babyen rape oftere eller makt. Det er ingen retningslinjer for hvor mange ganger en baby skal rape, men hvis han er raping mer enn vanlig - det vil si mer enn han gjør når det ikke er noe galt med ham - overflødig gass er trolig den skyldige.

Vurder også hvorvidt barnet er raping mer sjelden enn vanlig. Når dette kombineres med tegn på ubehag, kan raping sjeldnere være et tegn på at han ikke slipper gassen fanget i magen.

Mage

Akkurat som voksne får oppsvulmet eller oppblåst mage fra gass, kan babyens mage føler vanskelig eller ser større enn vanlig. Magen kan også "gurgle" eller "boble" hvis du legger øret mot den. Oppblåsthet forårsaket av gass bør forsvinne etter at hun passerer gass eller jordsmonn henne bleie.

Spisevaner

Mens en endring i matvaner er ikke tegn på gass, kan det gi deg en idé om hva som forårsaker henne ubehag. En over-sulten baby kan spise febrilsk, som fører henne til å svelge mer luft. En baby med mat følsomhet kan spise sjeldnere fra ubehag av den innebygde opp gass.


Related Posts


Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt har Worms?

Mens et barn kontraktør ormer er noe foreldre ikke ønsker å høre, er tilstanden en relativt vanlig en, spesielt med pinworms (også kjent som threadworms). Andre ormer som påvirker barn og voksne er rundormer, hookworms og bendelorm. Selv om dette er
Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Hvordan kan jeg vite om barnet mitt er Sunny side opp?

Begrepet "sunny side up" refererer til en baby posterior posisjon inne i livmoren. Dette skjer når babyen snur i livmoren til baksiden av hodet presser mot baksiden av mors bekken. Den bakre posisjon kan gjøre arbeidskraft mer vanskelig og kan f
Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Hvordan kan jeg vite hvor mine barn har vært på datamaskinen Etter at historien har blitt slettet?

Barn med internettilgang ofte bruke den til å chatte med folk de ikke har møtt personlig, eller de kan vise eksplisitte ting de ikke burde. Som forelder bør du vite hva barnet gjør på datamaskinen, særlig med cyber rovdyr for øvrig. Barnet kan være s
Hvordan kan jeg vite at barnet utvikle normalt i mors liv?

Hvordan kan jeg vite at barnet utvikle normalt i mors liv?

Graviditet er en av de mest spennende og nervøse tider i en kvinnes liv. Hver mor bekymrer hele svangerskapet om hvorvidt barnet utvikle normalt i mors liv. Tross alt, er det vanskelig å vite uten å kunne se henne i magen. Heldigvis er det flere ting
Hvordan finner jeg ut om barnet mitt har kolikk?

Hvordan finner jeg ut om barnet mitt har kolikk?

Alle som har tatt vare på en baby kan forstå frustrasjonen med å håndtere en baby som ikke vil slutte å gråte. De fleste babyer gråter når de er opprørt, sulten, sliten, ensom eller ubehagelig. Mesteparten av tiden, vil babyer å gråte hvis det som er
Hvordan kan jeg endre et Barnets navn har på Vital Records i Georgia?

Hvordan kan jeg endre et Barnets navn har på Vital Records i Georgia?

Nøyaktighet av viktige poster, for eksempel fødselsattester, er nødvendig som disse dokumentene er ofte brukt for å verifisere identiteten. Det er flere tilfeller der du kanskje må endre ditt barns navn på fødselsattest. Original fødselsattester utst
Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt antikke støpejern Wash Pot ble gjort?

Støpejern vask potter har blitt gjort i århundrer. Små endringer i støpeprosessen i løpet av årene som produseres små forskjeller i de potter som gjør det mulig å anslå når de ble utført. Man kan lettest fortelle hvor gamle pottene er ved å se på mer
Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Hvordan kan jeg vite når mitt Håndvåpen ble gjort?

Alle pistol samlere liker å kjenne historien og unike detaljer om sine våpen. En spesiell detalj av interesse er produksjonsdato av håndvåpen. I det brede håndvåpen markedet, er mange modeller av håndvåpen produsert hvert år. Dette gjør dating selve
Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Hvordan kan jeg vite hva År Min Xbox 360 ble gjort i?

Microsoft lanserte den første gruppen av Xbox 360s i løpet av 2005 høytiden. Siden den gang har selskapet gjort flere mindre tilpasninger til systemets maskinvare og strømkabelen for å unngå tekniske problemer, særlig de tre røde lysene feil, som tva
Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Hvordan kan jeg vite om mitt Parasol er en antikk?

Parasoller, som daterer seg tilbake til antikken, ble populære i det 19. og begynnelsen av det 20. århundre. Ladies brukte dem for å skjerme seg fra solen og å gjøre mote uttalelser. Dating parasoller kan være utfordrende fordi størrelse, form og mat
Hvordan kan jeg vite om jeg har en Satsuma Vase?

Hvordan kan jeg vite om jeg har en Satsuma Vase?

En autentisk Satsuma vase er et samleobjekt og sjeldent stykke keramikk laget av japanske håndverkere. Satsuma stykker oppsto i Kagoshima-regionen i Kyushu, Japan, i senere halvdel av 1800-tallet til 1920-tallet. Satsuma brikkene har ofte varme, gule